Yayın Tarihi:06 01 2017 20:19(3475)

Tepki büyük !

FETÖ yapılanmasıyla ilgili olarak Tutuklanarak cezaevine konulan eski Zaman gazetesi yazarlarından Mümtaz’er Türköne ile çektirdiği fotoğraf karesi henüz hafızalardaki tazeliğini korurken, Boyabat gençlik merkezi müdürlüğü görevine kaymakam oluru ile atanan eski imam Hüseyin Köroğlu için Boyabat Ülkü ocakları adeta isyan etti!

Köroğlu’nun Boyabat gençliğine hiçbir faydası olamayacağını öne süren Boyabat Ülkü Ocakları yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları belirttiler.

Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı olarak gençliğe verdiğimiz önem aşikardır. Boyabat’ta da Ülkü Ocaklarının uzun yıllardır gençlik üzerine yaptığı eğitim ve kültür  çalışmaları ve deneyimi hepinizin malumudur. İlçemizde gençliğimizin gelişimi açısından zaruri ihtiyaç olan gençlik merkezinin yakın zamanda tamamlanarak, faaliyete geçmesini takdirle karşılamıştık. Gençliğe verdiğimiz öneme binaen böylesine mühim bir kurumun yaptığı veya yapacağı faaliyetleri yakından takip etmekteyiz. Hatta Ülkü Ocaklı gençlerimizi bu kurumun yaptığı etkinliklere ve açtığı kurslara yönlendirmekteydik.

21 Aralık 2016 tarihi itibariyle Boyabat Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Hüseyin Köroğlu adlı şahsın getirildiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bahsi geçen şahsın ilçemizde daha önce Diyanet personeli olduğu bilinmekte, ancak daha çok siyasi kişiliğiyle öne çıktığı herkesçe gözlemlenmekteydi. Bu özellikleri bakımından ilçemiz gençliğine faydası olmayacağı görüşündeyiz. Ayrıca bir gençlik vakfı olarak bu görevin hangi kritere dayanarak verildiğini merak etmekteyiz. Örneğin gençlik merkezi müdürü olabilmek için şahsi araçlara bazı semboller iliştirip eski görev yeri olan camilerden çok siyasilerle boy göstermek yeterli midir? Yoksa işin sırrı cübbeyi çıkarıp, sakalı kesmek midir?

Son olarak, bu görevlendirmenin geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz açısından olumsuz; kamu vicdanı açısından şaibeli olduğunu düşünüyoruz. Bu görevlendirmeden bir an evvel vazgeçilip, Boyabatlı gençlerimizin ufkunu açacak genç, dinamik, misyon sahibi, liyakat ve kariyer ilkeleri esas alınarak yeni bir görevlendirmenin yapılmasının yararlı olacağı düşüncesindeyiz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı
Boyabat Temsilciliği

Öte yandan Hüseyin Köroğlu için Boyabat’ın AK partili Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın referans olduğu, AK parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’inde araya girerek Köroğlu’nun müdür olarak görevlendirmesine aracı olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
26. Yorum: ağzı olan konuşuyor 08 01 2017 22:17
eleştirirken dini yaşam ve tarzına saldırıda bulunan insanların kaplerine iyi bakması gerekir
çekemediğiniz imamlık gibi kutsal bir mesleği müdürlüğe tercih etmesi gayet basit olmuş ama taktir eksilmesi gereken şudur ki imamlarımızın diğer bütün mesleklerin üstesinden geleceği kesindir çekemediginiz bir imamın müdür olması mı imamların camiye kapanıp papaz gibi olması lazım olması gereken çok güzel bir örnek teşkil etmiş inançlı bir insan gitti her yerde iz bırakır

25. Yorum: objektif bakalım 08 01 2017 18:19
köroğlu dedinelen imamın bende imamlıktan ayrılıp(kendi seçimi,ki bu çoğu kişi için hayırlı olmuş gibi..) torpille müdür yapılmasını onaylamıyorum! ama haberi de saçma buluyorum.hangi kurum veya kuruluş başkanlarının,çalışanları
nın hatta gönüllülerin fetöcülerle birlikteliği,anlaşmaları,
fotoğrafı yok!!!kimse kendine aynayı çevirmiyor başkasını gömmek daha kolay.ülkücülerin eski fotoğraflardan isyanı sadece güldürüyor insanı.
tarih değil,hatalar tekerrür ediyor!

24. Yorum: yazık çok yazık 08 01 2017 16:14
eyyyy akp ilçe teşkilatı ve belediye başkanı..!
siz bu atama ile bindiğiniz dalı kesmeye çalıştığınızın farkına varamadınız mı..?
eyy şefik başkan sana, kişiliğine akp li olmayanlar da oy verdi bu atamadan sonra bir sonraki seçimde hangi yüzle oy isteyeceksin.
hani unutulur diye düşünüyorsanız, artık eslisi gibi değil millet artık unutmuyor ve günü geldiğinde hatırlatıyor. sizin için vahim olan da bu dur.

23. Yorum: hasan hanefi 08 01 2017 05:03
kim yaptı bu selamsızı müdür.

22. Yorum: mesele 08 01 2017 03:09
mesele adamın çekildiği fotoğraf değil.bu adam mgv den yetişmiş bir arkadaş.buda önemli değil.ama adamın tek seveni yok.cami cemaati bile kurtulduk diye göbek atıyor.ama sayın maviş bu adamı müdür yapıyor.ne diyelim dervişin zikri fikri meselesi.

21. Yorum: yazık 08 01 2017 03:05
hakikaten bu atama olmadı.bir akp li olarak bu şahsın müdür yapılması banada dokundu.boyabatta bu adamı seven bulabilirseniz bunu atayan arkadaşlar size lafım yok.yaptığınız iş reise zarar vermekten başka neye yarar sayın maviş.

20. Yorum: aksevdalı 07 01 2017 21:21
fetönün en sadık adamlarından biriyle fotoğraf çektirebilen birinin amir olarak atanması uygun değildir.sanırım atama yapıldığında buna amza atan yetkililerimizin bu fotoğrfatan haberi yoktu.olsa atamayı yapmayacaklarını düşünüyorum.bu konuda bir kötüniyet olmadığına inanıyorum bence burdaki teşkilat bu konuyu atladı gerekli bilgilendirmeyi yetkilileri uyarmadı.yoksa reisin fetöyeve tüm hainlere karşı milletçe seferberlik ilan ettiği bugünlerde böyle şey yapılmazdı ve derhal bu yanlıştan dönülmeli.bunu reis duyarsa veya duyurulursa vay ki vay.neyse onuda bu imama referans olanlar düşünsün.ak parti ilçe teşkilatı bu konuya el atmalı yoksa sonuçlarına katlanır yukarıya izah edemez bence.bu işi ülkücü ocakları yayın yapana kadar çözmeleri gerekirdi.

19. Yorum: vatandaş 07 01 2017 19:15
çok güzel bir karar birde bardağa dolu yerinden bakın yıllardır yapmiş olduğu görevi layıkı ile yapmadığından dolayı arkadaki cemaatin namazı hep zai oluyordu bundan sonra en azından imam değil zaten gençlik merkezindedir sorumluluk gerektirmez yangel yat osman akp teşkilatı gurur duysun artık

18. Yorum: yeni mahalle 07 01 2017 18:39
adam hiç sevilmiyor galiba neyse bu atamaları yapanlar birini çıkarayım derken kendini batırıyor ve yüzlerine gülenler arkalarından dümdüz gidiyor.. bunu görmeliler

17. Yorum: tüfeeeeek 07 01 2017 15:55
fazla lafa gerek yok,ne ataması ne yasası ne kanunu,bu zat oraya bu saydıklarımın dışında geeeeldi ve oturdu,hiçbirine uygun değil,zatın kendide uygun değil ki zâteen.yukardan aşağı,aşağıdan yukarı,uygun değiiilki.sözun özü,köroğlu müdür oldu mertlik bozuldu.,bu sözümde anlayanlara.

16. Yorum: ceket 07 01 2017 16:01
yukardaki resimdeki ceketi siz gitseydiniz,sizide müdür yaparlardı kesinlikle,nasrettin hoca ne demiş ,ye kürküm yee demiş. kıskanmayalım.simdide hep beraber müdür beyin yeşil kürkü yeni çıktı bu türkü,yü söyleyelim hep beraber boyaabaaaaat.haydiii,şimd
i elleeer havayaaaaa.

15. Yorum: cemaat 07 01 2017 05:49
kardeşim kurcalamayin biz kurtulduk allahın camisi kurtuldu kurban kesecek cemaat. caminin cemaatide çoğaldı. ......

14. Yorum: ellezin hıdır 07 01 2017 03:24
kardeşim adam peygamber mesleğini bırakıpta müdürlük yapacaksa zaten allah onu layıkına erdirmiş diyeceğiz fotoğraf yanlış sn gazeteci kardeş ve avaneleri sizde bugün kü fetöcularla dün birlikte idiniz ve çoçuklarınız ve akrabalarınızı onlar işe yerleştirdi.fazla zorlamayın milleti şapka düşerse keliniz görülür

13. Yorum: milat 07 01 2017 03:11
zamanında fetöcülere en ağır hakaretleri edenler bu hainlerin gerçek yüzünü gösterip hain oldukları tescillendikten sonra bunlara şimdi sahip çıkıp kol kola olanlara ne demeli, fetöün hainliğinden sonra bak asyaya koşup para yatıran mahmut tanal gibi chp lilere, silivriye gidip fötöcüleri iyarat eden chp hayatina en önemlisi fetönün kumpasıyla genel başkan olan adanada fetöcü gazetecilerin adını tekrarlatıp yanınızdayız diyen kılıçdaroğluna ne demeli. bu atama ile ilgili bir ak partili olarak böyle bir tepki var ise tepkiler değerlendirilmeli, heleki mhp nin sayın devlet bahçelinin devletin milletin yanında ki duruşunun takdiri olarak ülkü ocaklarının bu isteğine kayıtsız kalınmamalı, makamlar için değil devletin milletin kaynaşması için bu çağrı dikkate alınmalı

12. Yorum: 10 numara 07 01 2017 02:35
ya kardeş o resimde sadece köroğlumu var başkası yokmu gücünüz onamı yetiyor.mit tırlarını durduranlarla boy boy fotoğraf çekilenler yokmu

11. Yorum: dadaloğlu 07 01 2017 02:15
köroğlu istifaaa!

10. Yorum: bolu beyi 07 01 2017 02:13
yenimahalle cami cemaati hariç bu durumdan memnun olan yok anlaşılan. köroğlu hiç sevilmiyorsun farkında mısın?

9. Yorum: şamil 07 01 2017 01:55
boyabat'ta bu rezilliğe tepki gösterecek başka kurum kuruluş stk vakıf dernek siyasetçi veli esnaf yok mu? neden korkuyorsunuz, neden susuyorsunuz?

8. Yorum: 1.yorumcuya 07 01 2017 01:47
benimle ilgili bu şekilde tepki olsun bırak istifayı boyabat'ı terkederim ama nerede istifa edecek dirayet nerede onu yapacak adam....

7. Yorum: adamınbiri 07 01 2017 01:30
cumhurbaşkanı, bakanlar, vekiller, belediye başkanları bile fotoğraf çektirmiş, methiyeler düzmüş, kurban keserek banka açılışları yapmış. garibim imam yapmış çok mu.
hem ne kadar ayıp ediyorsunuz. onlar kandırıldı. onlar masum.

6. Yorum: mücahit 07 01 2017 01:22
yav arkadaş yen'i mahalle cemaati kurtuldu işte uzatmayın bu işi. yok liyakatmış yok kariyermiş fazla kurcalamayın...

5. Yorum: köylü demürel 07 01 2017 00:35
dün dündü , böğün böğündü.
bizim ayrımcıluğumuz eyidü.

4. Yorum: evett 06 01 2017 23:43
arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim ki kesinlikle akpli değilim ve bu imamın müdür olmasını da onamıyorum fakat bu fotoğraf üzerine haber yapılmasıda hoş olmamış.
geçmişe dönecek olursak daha düne kadar akpnin seçmenlerinde başbakanına kadar hepsi cemaati savunuyordu ama onlarda çok şükür ki kandırıldıklarını anlayınca fetö mübarek hocalıktan teröristliğe terfi etti.
geçmiş mazi gerisi de niyazidir.
ayrıca şefikçakıcının da fetöcu olduğuna inanmıyorum o en çok kandırılandır.
haaa bu imam efendiye gelince;
imam mı dediniz hani nerde..?
düzelüü beeeaa..!

3. Yorum: 9.köy 06 01 2017 23:00
bunların her şeyi gibi fetö ile mücadelesi de sahte.şimdi gençlik bu imama mı teslim ediliyor?

2. Yorum: 2845 06 01 2017 21:32
bu fotoğraf ne zamana ait

1. Yorum: dfas 06 01 2017 21:30
ak partili olarak söylüyorum ki ;koltuk sevdalısı değilse bu kadar tepkiye karşı istifa edip paşa paşa imamlığa dönmesi gerekir. vicdanları sızlatan bir atama olmuştur.
tamam ak partili birini atayın ama liyakat olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

100473


Tasarım:DtGaNi