Yayın Tarihi:11 01 2017 20:03(2697)

Başkan Şefik Çakıcı, Yerel Basın ile Bir Araya Geldi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, dün akşam (10 Ocak 2017 Salı) yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Başkan Çakıcı yerel basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, davetine icabet ederek gelen herkese tek tek teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Çakıcı daha sonra devam eden ve yeni başlanacak projelerini açıkladı. Başkan Çakıcı, özellikle Orta Çarşı ve Eski Belediye restorasyonun üzerinde yoğun bir şekilde çalışıldığını ve bu projenin ilk bölümü olan Kasaplar Çarşısı ve Eski Belediye resorasyonunun 2017 yılında biteceğini bekirtti. Meydan Projesinin çok önemli olduğunu, çevrede yapılacak kamulaştırmalardan sonra, Orta Çarşı ile Meydan Projesinin birleştiğinde, Boyabat’ın çehresinin değişeceğini söyledi.

Başkan Çakıcı, Meydan Projesinin altında yer alacak otopark, Erenlik Tepesine yapılacak seyir kulesi, Kırk Kızlara yapılacak olan ve metrekare olarak Türkiye’nin en büyüğü olacak cam seyir terası, Kalebağı ulaşımı, Bazalt ulaşımı, Yürüyüş güzergahları, kalkacak olan Kaymakamlık binası ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Boyabatın kanayan yarası ve imajının kötülüğüne sebep olan, pavyon benzeri yerler hakkında ellerinden geleni yapacaklarını ancak bu işin sadece belediye ile değil, diğer kamu kuruluşlarınında çabasıyla hal olacağını belirtti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Çakıcı, duayen gazeteci (Rahmetli) Ali Sezer'in anısına, oğlu İsmet Sezer ve torunu Ali Sezer'e bir plaket sundu.

Başkan Çakıcı basın mensupları ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. Toplantı sonrası Başkan Çakıcı misafirlerini kapıda uğurladı.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: 9.köy 12 01 2017 17:59
3 kap yemek için kuyruğa geçmişler.bunlara gazeteci denir mi?

3. Yorum: jonturk 12 01 2017 17:22
gözlerimiz hüseyin cömert'i aradı.

2. Yorum: şamil 11 01 2017 21:06
şefik başkan gençlik merkezine atanan müdür hakkında bir açıklama yaptı mı? bu nasıl bir atamadır böyle

1. Yorum: meraklı 11 01 2017 20:21
esas baş yazar cömert efendiyi göremedim. hayırlı olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

348140


Tasarım:DtGaNi