Yayın Tarihi:20 03 2017 00:46(1242)

Başbakan Yıldırım konuştu duyanlar şok oldu

Karabük’te konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Kandil (PKK) için “Hayır çıkarsa biz bittik diyorlar” dedi, miting alanı sessizliğe büründü.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir radyo programında, yeni anayasa taslağını anlatırken dili sürçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Başbakan’ ile ‘Parti genel başkanı’ ifadesini karıştırmıştı. CHP liderinin bu ‘gafı’ başta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere AKP’liler tarafından ti’ye alınmış ve kampanya malzemesi haline getirilmişti. Kılıçdaroğlu’nun yaşadığı dil sürçmesinin bir benzerini dün de Başbakan Binali Yıldırım yaşadı. Karabük’te yeni anayasaya ‘evet’ oyu istemek için partisinin düzenlediği mitingte konuşan Başbakan’ın terör örgütü PKK ile ilgili kurduğu cümle şok etkisi yarattı.

“KANDİL ‘HAYIR ÇIKACARSA BİZ BİTTİK’ DİYOR”

Başbakan Yıldırım yeni anayasayı anlatırken “Kandil’in koltuğunun altına girmiş onların emrinden çıkmayan, bölücü parti çukur siyasetinin mimarı HDP, PKK, FETÖ, DEAŞ… Kandil’den üst üste beyanatlar… Efendim hayır çıkarsa biz bittik…” dedi.

5 SANİYE BOYUNCA ÖLÜM SESSİZLİĞİ

Yıldırım’ın bu sözleri alanda şok etkisi yarattı. Kendisi de 5 saniye kadar sessizliğe bürünen Yıldırım daha sonra sözlerine “Hayır çıkarsa biz bittik demiyorlar da evet çıkarsa biz bittik diyorlar” diye devam etmeye çalıştı. Başbakan’ın ve miting alanındakilerin yaşadığı şaşkınlık ise kamelara yansıdı.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: 9.köy 20 03 2017 18:43
allah konuşturuyor.....

1. Yorum: aslan 20 03 2017 05:26
"dervisin fikri ne ise zikri odur" lafi tam yerinde?! binali bey "hayir" oyu verecek 16 nisan'da, belli oldu... hakli adam; "evet" desin de kendi ipini mi çeksin yani?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

1844


Tasarım:DtGaNi