Yayın Tarihi:21 03 2017 04:51(1399)

Rezalet İçinde Bulunan Bu Kanalı Kim Temizleyecek?

Boyabat Kalebağından başlayıp Boyabat içinden geçerek çeşitli yerlerde doğaya hayat veren bu kanal şimdi bu halde duruyor. Uzun süredir çöplükler içinde duran bu kanal, kanala su verilmesiyle veya sert bir yağmurla gelecek sel ile çöplerin temizlenmesini mi bekliyor? Gazetemizi arayan okurlarımız bu kanalın pislik saçtığını ve ilçemizin çeşitli noktalarından geçen kanalın açık olan bölümlerinin da aynı görüntüde olduğunu belirterek, yetkililerin temizlik yapmasını istedi.

Kanala yakın bulunan aileler ve esnaflar “İlçemizden geçen bu kanalı gören bir yetkili yok mu? Suların çekilmesi ile birlikte ortaya çıkan görüntü tam anlamıyla rezalet, kanalın sadece bir bölümü değil, dikkat ettiğimiz kadarıyla kanalın açık olan her yeri bu halde. Yetkililer lütfen bu konuya duyarsız kalmasın. Havalarda ısınmaya başladı. Yakında sadece çöp görüntüler değil, pis koku da ortaya çıkmaya başlar. Havalar iyice ısınmadan kanalların temizlenmesini istiyoruz” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: nazım 25 03 2017 03:54
sevgili dostlar maalesef karnımız doydukça yozlaşıyoruz. bu kanallardan berrak akan suları hatırlarım çocukluğumdan. birde dostlar kirlenmenin bir sebebide cahil zenginliğimizdir. yine hatırlarım çocukluğumdan bilmem yokluktanmıydı ama ebelerimiz nenelerimiz tek tük poşetlerini yıkar yıkar kullanırlardı. ama ben şuna da inanıyorum ki bizim rahmetli ebelerimiz dedelerimiz ahlaklarını kaybetmemişlerdi şimdiki nesiller gibi. hunharca tüketmiyorlardı doğanın bize sunduğu bize emanet olarak ve hesap günü hesabını soracağı yaratıcının verdiği nimetleri. şimdi bırakın boyabat sulama kanalını çıkın dağ köylerine ağaçlar yeşermeden köy yanları dereler çöplüğe dönmüş.

7. Yorum: adil açıkgöz 22 03 2017 18:40
yazıklar olsun.bu rezalete sadece bir cümle ile üzüntümü ifade edeceğim.çevre kirliliğinin en büyük faktörü olan kaideyi yani' çöpleri daima çöp kutularına atmayı' halkımıza öğretememişiz...

6. Yorum: keçiörenli 22 03 2017 14:57
her yer çöp içinde ankarada sabah işe giderken bakıyorum parkların hali ne rezalet çekirdek kabukları pet şişeler bardaklar naylon poşetler biz adam olmayız artık söğleyecek bir şey bulamıyorum evde eğitim yok okulda eğitim yok ülke saldım çayıra mevlam kayıra gidiyor bir rezalet

5. Yorum: cht 21 03 2017 22:41
orayı görünce aklıma geldi oralar temizlenir de büyük camii ne aşamada bitti mi? bitmedi mi merak ettim?

4. Yorum: aslan 21 03 2017 20:44
"temizlik imandan gelir?" (!)

3. Yorum: 9.köy 21 03 2017 16:50
yaşasın güçlü ve de abat şehir boyabat!!!

2. Yorum: hüseyin tuglu ümraniye 21 03 2017 07:04
istanbulda yaşayan bir boyabatlı hemşeriniz olarak çok üzüntü duyduğumu belirtmek isterim saygıdeğer boyabat halkı memleketimizi temiz tutalım sahip çıkalım o su kanalı içinde balıkların yaşadığı tertemiz suların aktığı günleri bilen ve her fırsatta memleketimizi öven örnek gösteren tanıtımı için çaba sarf eden, insanlarının çevreye ve temizliğe verdiği değeri anlatan birisi olarak yaşadığınız yerin kıymetini bilin isterim. zira bazı değerler kaybedilince geri gelmesi çok zor ve sonuçları üzücü oluyur.

1. Yorum: ne demeli... 21 03 2017 05:32
şehrin ortasında...
bir su kanalı...
ve o kanal ki...
pislik içinde!!!
çöpleri atan, atıyor...
kokularını duyan, duyuyor...
gören gözler, görüyor...
ne hikmetse...
rahatsız olan yok!!!...
oralı olan yok!!!...
be ne pislik diyen yok!!!...
hadi vatandaşlar gelip geçiyor da...
buralarda hiç mi esnaf yok,
oturan yok,
yaşayan yok...
yetkili kişilerde buralardan hiç geçmemiş olacaklar ki(!)
bu görüntüleri görmemişlerdir(!)
diyelim...
slogan değil, icraat lazım...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

35719


Tasarım:DtGaNi