Yayın Tarihi:21 03 2017 06:17(1084)

Barış Karadeniz, Sinop'ta Adım Adım “HAYIR”ı Anlatıyor

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop’ta hayırlı çalışmalarını sürdürüyor. Ayancık’ta çarşı pazar dolaşan Karadeniz, esnaf ve vatandaşlara referandumda neden “hayır” denilmesi gerektiğini anlattı.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Ayancık İlçe Başkanı Naci Demiray, Ayancık Kadın Kolları Başkanı Fatma Yüksel Üstün ve partililer ile birlikte Sinop’un Ayancık ilçesinde kurulan ilçe pazarını gezdi. Pazarda alışveriş yapan Karadeniz, vatandaşlara “hayırlı pazarlar” esnafa da “hayırlı işler” diledi. “16 Nisan günü referandumun milletimiz için hayırlı sonuçlanacağına inanıyorum” diyen Karadeniz, şunları söyledi:

“Pazarda esnafımız, alışverişini yapan vatandaşımız, memleketimizde olup bitenin farkında. Esnaf, ekmeğinin peşinde. Vatandaş eve ne götüreceğinin derdinde. Pahalılık almış başını yürümüş. Esnaf da vatandaş da pahalılıktan yakınıyor. Filesini nasıl dolduracak onun hesabını yapıyor. İşsiz delikanlısına iş istiyor. Üniversiteden mezun olup gelmiş kızına iş istiyor. Gencine iş istiyor, aş istiyor. Bizi görünce hep bu dertlerini dile getiriyorlar. Tek adam rejiminin ülkemiz için, milletimiz için getirebileceği tehlikelerin farkında. Vatandaş bize soruyor: Ne istediler de vermedik? Vatandaş diyor ki: ‘15 yıldır başımızdalar. Bu sefer iş başka. Tek adam olmak istiyorlar, hayır diyeceğiz. Rejimi değiştirmek istiyorlar, hayır diyeceğiz. Ben milletimize güveniyorum. Milletimize inanıyorum. Geleceği için, çocukları için, memleketi için referandumda ‘hayır’ diyecek.”

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: evetci 23 03 2017 16:05
inşaallah bu sefer hayır çıkarda bir seçim kazan mış olurlar ama bunlar hayır koyarlar evet çıkar bunlar zaten ne yaptıklarını bilmedikleri için


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

115406


Tasarım:DtGaNi