Yayın Tarihi:22 03 2017 03:32(1060)

Ayancık Gençlik Merkezi İnşaatı Bitiyor

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkgöz, ilçede Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapımında sona yaklaşılan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçeye güzel bir hizmet binası kazandırıldığını ifade eden Başkan Ergün, gençlik merkezinin kısa süre içerisinde faaliyete geçeceğini söyleyerek" Gençlik Merkezi inşaatı inşallah önümüzdeki günlerde gençlerimizin hizmetine açılacak. Tesis tamamlandıktan sonra içerisinde spor salonu, derslik, idari ofis, atölye ve kafeteryalar yer alacaktır. Gençlik Merkezi'nin bitmesiyle gençlerimizin daha rahat bir ortamda faaliyetler yapabilecek. Geleceğimiz olan gençlerimizin kendi değerlerine sahip çıkabilmeleri, vatanına, milletine hayırlı birer birey olmaları açısından yapılan bu tesislere ilgi göstermelerini ve sahip çıkmalarını bekliyorum. Bu tesisin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen Milletvekillerimize, Gençlik ve Spor Bakanlığına, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve personeline halkım ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: barış aydın 27 03 2017 06:23
emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
ayancık gibi gurbetcisi bol, denize 0 bir şehire yapılması gereken yatırımların devamını bekliyor, başkanımiz ve ekibine almanya'dan
selamlarimi iletiyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

379292


Tasarım:DtGaNi