Yayın Tarihi:26 03 2017 04:55(1989)

Devletten Ahde Vefa

Sinop Valisi Hasan İpek, 23 Mart 2017 günü AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in vefat eden dayısı Raif Şimşek’in cenaze törenine katılmak üzere gittiği Saraydüzü ilçesi Yukarı Akpınar Köyünde, Şehit P. Er Sami Erşahin ve J. Er Bilal Koca’nın Yukarı Akpınar Köyü mezarlığındaki kabirlerini ziyaret ederek, dua okudu.

1992 yılında PKK terör örgütü tarafından  Hakkari Yüksekova Üzümlü Karakolu baskınında şehit olan  P. Er Sami Erşahin ve 1972 yılında Gaziantep’in Nizip İlçesinde kaçakçılarla girilen çatışmada şehit olan J. Er Bilal Koca’nın mezarlarını  ziyaret eden Vali Hasan İpek’e, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Boyabat, Durağan ve Saraydüzü İlçe Kaymakamları ve şehit yakınları eşlik etti.

Kaynak: Ajans Sinop

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

393213


Tasarım:DtGaNi