Yayın Tarihi:26 03 2017 22:43(1286)

Başkanlığa 'Hayır' diyen hakem açığa alındı

Sinop’ta 3 yıldır hakemlik yapan İlker Şahin, sosyal medyada  yaptığı “hayır” içerikli paylaşımı "siyasi" olduğu gerekçesiyle açığa alındı.

Sendika.org'un haberine göre, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu tarafından aranarak açığa alındığı bildirilen Şahin’in yazılı bildirim yapılması talebi ise tehditle karşılık buldu. “Hakemliğin yanar sen hiç bir şey yapmadan bekleyeceksin” denilen Şahin, Sendika.org'a yaptığı açıklamada, “Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Fedarasyonu Başkanı olarak kamuya açık bir şekilde 'evet' açıklaması yapması suç değilken benim bireysel sosyal hesaplarımdan yaptığım açıklamalar mı yoksa 'hayır' demem mi siyasi propaganda olarak karşıma çıktı. Eğer 'evet' deseydim belki de ödüllendirilecektim. Ben fikirlerimin sonuna kadar arkasındayım hayır, hayır,hayır!” dedi.

Kaynak: Haber sol

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15646


Tasarım:DtGaNi