Yayın Tarihi:28 03 2017 04:26(562)

Projeler Kabul Gördü

Sinop İl Müftülüğü tarafından hazırlanan bir projeye T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından başarılı bulunarak destek sağlanacak proje olarak kabul edildi.

Konu ile ilgili konuşan İl Müftüsü Ali Hayri Çelik şunları söyledi. “İl Müftülüğü olarak gençlerimize manevi rehberlik ve aile içi iletişim konularında proje hazırlayarak KUZKA’ya müracaatta bulunduk. Elhamdülillah Projemiz başarılı bulunarak 2017 yılı desteklenecek projeler kapsamına alındı. İlimizde bulunan genlerimize yönelik onlara manevi değerlerimizi hatırlatmak üzere Adaleti ile dünyaya nam salmış Hz. Ömer (ra) efendimizden ve Şehidimiz Ömer Halis Demir den esinlenerek “Vatan Yolunda Genç Ömerler” projesi ve Din görevlilerimizin mesleki yeterliliklerini kemale eriştirmek ve hizmetlerimizde birlik ve beraberliğin tesisi için oluşturduğumuz ders halkaları ile “Bilge Önderler” projelerine katkı sağlanacaktır. Bu projelerimizin neticesinde Din Görevlilerimizin kendi içlerinde ve kurumsal aidiyet bağlarını kuvvetlendirme ve kişisel gelişimlerini sağlayacak çalışmalarla birlikte aynı zamanda Gençlerimize de manevi önderlik yapacak onlara Milli manevi değerleri yaşayarak öğretecek çalışmalarımız öncelikli görevlerimiz olacaktır. Cenab-ı Bizlere Bu iki projede güzel ve başarılı sonuçlar almayı nasip eylesin dedi.

KUZKA tarafından projeleri uygulayacak taraflar ile anlaşacağı belirtildi.

Haber: Ahmet Ermiş

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

84493


Tasarım:DtGaNi