Yayın Tarihi:30 03 2017 04:55(785)

İddialar irdelenmeli değil mi?

Sinop’un Boyabat ilçesinde son gündem, FETÖ’den gözaltına alınan ilçe adliyesinde asliye ceza hakimi olarak görev yapan bayan Hakim Nergis Uludağ’ın, İlçenin AKP’li Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından kuruma avukat olarak alınan eşi Ömer uludağ’ın görevinden niçin istifa ettiği.

Boyabatlılar, FETÖ bağlantısı olduğu iddiası ile gözaltına alınan bayan hakimin avukat eşinin kendisinin mi istifa ettiğini,yoksa Başkan Şefik Çakıcı’nın mı istifasını istediğini tartışıyor.İlçede yayın yapan yerel sitelerdeki haberlerin altına yorumda bulunan vatandaşlardan bazıları, Başkan Şefik Çakıcı’nın Bayan hakimin eşini belediyeye illegal işlerin üzerini kapattırmak için özel olarak avukat olarak işe aldığını iddia etti.

Yine ilçedeki Boyabat gazetesi isimli haber sitesinde yazarlık yapan Hüseyin Cömert, Sosyal paylaşım sitesindeki profilinde yayımladığı bir yazısında “İnşallah bir gün sıra Şefik Çakıcı’ya da gelecek“ diye belirtmesi akıllarda soru işareti yarattı.

İŞTE O YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

Yorum: adliye 27 03 2017 10:21

tabi istifa eder belediyenin illegal islerini ö avukat karisi hakim olan birsekilde halledordu eee hakim fetocu cikti kim halledecek ne gerek kaldiki avukata

Yorum: memdug basgan27 03 2017 10:19

ismini niye kısaltınız? hakim eşi fetöden alınınca şefik başkan korkup mu görevden aldı ? şefik başkan sıra sana ve ekibine geliyor gibi

Yorum: canan26 03 2017 21:18

onu işe alan belli bunu bilmeyen yok heralde referandumdan evet çıksın tayyip akp ininde ne kadar fetöcü varsa hepsini alacak gelin gerisini kendiniz düşünün ama ben hayır diyecem

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

54734


Tasarım:DtGaNi