Yayın Tarihi:31 03 2017 18:28(2231)

Yıldız Kız – Erkek Taekwondo İl Birinciliği Müsabakaları

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2016 – 2017 yılı Okul Sporları Faaliyet Programında Yer Alan 28 Mart 2017 tarihinde düzenlenen Yıldız Kız – Erkek Taekwondo İl Birinciliği Müsabakaları Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Kız – Erkek 7 Okulun katıldığı 30 Sporcu Öğrencinin mücadele ettiği Yıldız Kız – Erkek Taekwondo İl Birinciliği Müsabakalarında dereceye giren sporcu öğrencilere ve okul takımlarına kupa madalya ve başarı belgelerini; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Taekwondo İl Temsilcisi Şaban Değirmenci, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörler tarafından takdim edildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

72452


Tasarım:DtGaNi