Yayın Tarihi:02 04 2017 05:25(916)

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Ayancık’ta

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Nisan'daki halk oylaması kampanyası için geldiği Ayancık’ta vatandaşlara hitap etti.

Milletvekili İnce, partisinin  Ayancık Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, anayasa maddelerini çok kere okuduğunu söyledi.

Değişiklikte, emekliler, işçiler, öğrenciler, çiftçilerle ilgili bir madde olmadığını ifade eden İnce, "'evet' vermeyi düşünen Ayancıklılara sesleniyorum. Okudun mu bunu da 'evet' diyeceksin? Ben okudum. Burada sana bana, emekliye, işçiye, öğrenciye, çiftçiye, memura, esnafa, köylüye, işsize bir şey yok. Birilerine bir şey var mı? Var." diye konuştu.

İnce, 'evet' denilmesi halinde 18 yaşında milletvekili olunabileceğini belirterek, "'Evet' demeyi düşünen Mehmet amca, 18 yaşında milletvekili olacak, acaba senin çocuğunu yapacaklar mı? Hiç düşündün mü? Her sene 1 milyon 200 bin genç 18 yaşına basıyor. Peki kaç tanesini yapacaklar? 2-3 tane.  Türkiye'nin nüfusu ne kadar 80 milyon, milletvekili ne kadar 550,  Amerika Birleşik Devletlerinin nüfusu kaç 300 milyon.  Amerika Birleşik Devletlerinin milletvekili kaç 535,  Amerika bizim 4 katımız büyüklüğünde ancak 535 milletvekili var, biz 600 yapacağız, bakanlar ve cumhurbaşkanlığı yardımcıları dışarıdan atanacak 650 olacak. 400 trilyon parayı milletvekillerine fazladan vereceğiz. Bu parayla her sene 4 tane fabrika kurulur." şeklinde konuştu.

Kaynak: Ayancık Doğuş

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: dogru 02 04 2017 22:09
muharrem ince sinop tada 15000 kişiye hitap etti


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

371974


Tasarım:DtGaNi