Yayın Tarihi:02 04 2017 05:33(1651)

Özhaseki, Durağan'dan Köy Diye Bahsetti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Durağan’da açılan vir döviz sonrası ülkde gündeme oturmuştu.  Muhalefetin oldukça sert tepki gösterdiği döviz(pankart) sonrası Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş özür dilemişti. Son açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’den geldi. Özhaseki’nin açıklamasında Durağan’dan köy diye bahsetmesi ise dikkat çekti. Özhaseki açıklamasında, ” Sinop’un bir köyünden tüm Türkiye’ye yayılacağı aklıma gelmedi” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Sinop’ta katıldığı bir mitingde, bir çocuğun eline verilen ve üzerinde“Hükümeti indireceklermiş, siz benim donumu bile indiremezsiniz” yazan bir pankartın önünde gülümseyerek fotoğraf çektirmesi büyük tepki toplayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “O pankartı da fotoğraf çekildikten sonra gördüm. Çocuğun babasına, “Bu nedir böyle? Bu çocuğun eline neden verdin sen bunu?” dedim. Kızdım. Sonra yolumuza devam ettik” dedi.

Ben o gün Sinop’taydım. 5 ilçeye 1’er, 2’şer saat arayla götürdüler. Oradan oraya… Sinop’ta bazı ilçeler belki hayatlarında ilk kez bakan görüyordu, insanlar hep sokaklardaydı. Anneler-babalar, çocuklarını getirip resim çektiriyorlardı. Resim çektirmekten vallahi yoruldum. O pankartı da resim çekildikten sonra gördüm. Çocuğun babasına, “Bu nedir böyle? Bu çocuğun eline neden verdin sen bunu?” dedim. Kızdım. Sonra yolumuza devam ettik. Sinop’un bir köyünden tüm Türkiye’ye yayılacağı aklıma gelmedi. Farkında değildik meselenin büyüdüğünün… Bunun savunacak tarafı mı var Allah aşkına! Bunu nasıl savunayım ben? Böyle bir rezillik, böyle bir çirkinlik olabilir mi? Keşke olmasaydı. Üzgünüm. Başka diyecek bir şeyim yok.”

Kaynak: Durakhan

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: derya 03 04 2017 17:09
cahilliğin geldiği son nokta diyecek söz bulamıyorum siyasete şu çocuğu bari karıştırmayın ne biçim ana babasınız...

3. Yorum: hjkşhl 03 04 2017 03:15
durağandan büyük köyler var yanlış demiş!

2. Yorum: hayır 02 04 2017 06:25
haydi durağan yüzde yüz bekliyoruz bakan malumu ilan etmiş sizde buna evet deyin köyünüzde mutlu mesut yaşayın şimdiden hayırlı olsun.

1. Yorum: komşu 02 04 2017 05:52
:) :) :)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

25598


Tasarım:DtGaNi