Yayın Tarihi:03 04 2017 02:17(1515)

Kaş yapayım derken göz çıkarttı !

Geçtiğimiz günlerde Sinop’un Durağan’ilçesin katıldığı mitingde, bir çocuğun eline verilen ve üzerinde “ Hükümeti indireceklermiş, siz benim donumu bile indiremezsiniz “ yazan bir pankartın önünde gülümseyerek fotoğraf çektirmesi büyük tepki görünce; kamuoyundan özür dileyen ve pankartta yazılanları görmediğini iddia eden Çevre ve şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki’nin Habertürk’ten Kübra Par’ın sorularını cevaplarken “… Sinop’ta bazı ilçeler belki hayatlarında ilk kez bakan görüyordu.” v e “… Sinop’un bir köyünden tüm Türkiye’ye yayılacağı aklıma gelmedi.“ sözleri Sinoplular tarafından büyük tepki ile karşılandı.

SİNOP’UN İLÇELERİ PATAGONYA MI?

Sosyal medya üzerinden  Bakan Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarına  tepkilerini dile getiren Sinoplular ;“  Gaf üzerine gaf yapıyor.Bakanın kast ettiği ilçeler patagonya mı acaba…Bakan görmemiş insanlar…sözü ilkel insanlar manasına mı geliyor acaba..! Oysa Sinop’un ilçelerine bakan değil başbakanlar gelmiştir. Sayın bakana tavsiyemiz arşivi bir araştırsın orada gerçeği görecektir.”dediler.

ORASI KÖY DEĞİL BİR KERE İLÇE

Bakan Özhaseki’nin Sinop’un durağan ilçesini kast ederek “Sinop’un bir köyünden Tüm Türkiye’ye yayılacağı aklıma gelmedi “ sözü için Sinoplular “Bakan olmuş ama nerde miting yaptığının farkında bile değil ilçeyi köy yapacak kadar bilgi kirliliği yaşayan bir bakan ile karşı karşıyayız… o pankart olayının yaşandığı yer köy değil bir kere ilçedir. Sayın bakan önce nereye gittiğini iyi öğrensin“ diyerek, tepkilerini dile getirdiler.

MADEM PANKART ÜZERİNDEKİ YAZIYI GÖRMEMİŞ DE NİÇİN SIRITMIŞ?

Bakan Özhaseki’nin açıklamalarını inandırıcı bulmadıklarını belirten Sinoplular Madem pankart üzerinde yazılanları görmemiş de o zaman pişkin pişkin niçin sırıtıyor? Çocuğun yanaklarından tutarak poz verdiriyor ya… Kusura bakmasın ama bizler Sayın bakanın bu açıklamaları ile tatmin olmadık.Sinop Karadeniz’in en güzel şehirlerinden biridir. Türkiye’de ilk kot pantolonu giyen Sinoplulardır. "…Hayatlarında ilk kez bakan görüyordu “sözü bir şehri ilkel tanımlamak değildir de nedir? Sayın bakan Sinop’un tarihçesini okusun nasıl bir şehir de misafir edildiğini öğrenecektir.” diyerek, bakanın özrünün kabahatinden büyük olduğunu ileri sürdüler.

Kaynak: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gönlübol 07 04 2017 17:29
ey hayırcılar siz kendi genel başkanınızın gaflarını niye görmezde geliyorsunuz sarsuğun biride çıkmış evet çıkarsa evetçileri denize dökecekmiş sıkıyosa döksun bakalım

1. Yorum: engindeniz 03 04 2017 04:38
ey akp liler zihniyetiniz bu hayırcılar kız erkek çocukların donunu indirmez o işi ensarcılar tarikatçılar ih yurtlar yapar ve bunu örtmek için görmeiş bakanları gaf üstüne gaf yapar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

54992


Tasarım:DtGaNi