Yayın Tarihi:03 04 2017 19:41(1568)

Hayırlı Çalışmalar Devam Etti

Anayasa Değişikliği Referandumunda "Hayır" destekcileri, çalışmalarına devam etti. Bilboardlara ve şehirin belirli yerlerine afişler asıldı.

Hayırlı çalışmalar esnasındai Murat Sezer, Hüseyin Cömert ve Satılmış Erdoğan, Boyabat'a gelecek Doç. Dr. Abdüllatif Şener'in konferansı hakkında bilgi veren afişleri astılar.

Doç. Dr. Abdüllatif Şener, bugün, 3 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 19.30'da Boyabat'ta ''Referandum Hayırlı Olsun'' isimli bir konferans verecek.

Doç. Dr. Abdüllatif Şener için, bugün, 3 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 18.00'de Osman Köyü, Karayolları yanındaki Eski Çakıcı Akaryakıt İstasyonu'nda karşılama yapılacaktır. Hayırlı Çalışma yapan Murat Sezer, Hüseyin Cömert ve Satılmış Erdoğan, aracı olan arkadaşların, araçları ile gelmelerini rica etti.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: teşvik 04 04 2017 15:11
teşvik mi teşrif mi?

2. Yorum: vatandaş 04 04 2017 02:36
hiç şaşırdık mı agaca çivi çakmasını tabikide hayır sonra söktüler saldırdılar der insa gibi reklam panosu yaptırıdı parayı ver as ama pardon şefik cakıcının yaptığı panoya takarsa hepsini utancından ölür ama ağaca çiviyle çakarken ölmez

1. Yorum: yazık 03 04 2017 20:04
lafa gelince ağaç sever doğa sever arkadaş o ağaca çaktığın çivi doğrumu git başka yere as dili başka söyleyip yaptıkları başka olan insanlardan korkulur başka ne söyleyelim ki


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

96629


Tasarım:DtGaNi