Yayın Tarihi:04 04 2017 18:49(2485)

Abdüllatif Şener, Boyabat'ta Anayasa Değişikliğini Anlattı

Başbakan Eski Yardımcısı, Maliye Eski Bakanı Abdüllatif Şener, Boyabat Çamlıca Tepe Düğün Salonu'nda, 3 Nisan 2017 Pazartesi saat 19.30'da, kendisini dinlemeye gelenlere yapılacak Anayasa değişikliğinin olumsuzlukları hakkında bilgi verdi ve Hayır oyu verilmesi gerektiğini anlattı.

Programı Boyabat Atatürkçü Düşünce Derneği düzenledi.

Yaklaşık iki saat süren programda Abdüllatif Şener, Türkiye'nin 1. Dünya Savaşı'ndan sonra en ciddi tehlikeyle karşı karşıya olduğunu, tek adam sisteminin geldiğini, Birleşmiş Milletler kullanılarak Türkiye'nin bölünmek istendiğini, parlamenter sistem devam ederse bunun gerçekleştirilemiyeceğini, bundan sonra sistem değişirse geri dönmek istenilmesi halinde bunun halk isyanı veya ihtilal ile kanlı olacağını, Cumhurbaşkanının tek adam olursa, cinayet işlese bile yargılanamıyacağını, hayır da çıksa, evet de çıksa hiç bir şeyin değişmeyeceğini, Cumhurbaşkanının ve başbakanın yerinde kalacağını söyledi.

Facebook'ta Paylaş
28. Yorum: inadına hayır 09 04 2017 07:00
yalakalık yapanlar salon dolu idi bizler memnunuz size ne yalakalar

27. Yorum: 23.yorumcuya 2 08 04 2017 15:47
değerli kardeşim, sana 6 tane soru sordum. bu sorular ekleyeceğim 1milyontane daha soru çıkar ama burası yeri değil.
hemşehrim bu sorulara içtenlik ile cevap verirsen karşına tek isim çıkar ve işte o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
açılım fetö dolmabahçe imralı vs. vs. daha bu konulara girmedim bile. gerçi kandırıldık deyip bu işlerden sıyrıldığınızı sandınız ama öyle kolay değil kandırılmak. yani devlet kanmamalı ee madem kandırılmaya müsaitiz bu kadar yetkiyi ki padişahta bile yoktu bu yetkiler evet bu kadar yetkiyi kandırılmaya müsait bir şahsa nasıl güvenip verelim?
değerli hemşehrim h.aygün ş.pavey falan yani verdiğin örnekler devede bırak kulağı kıl bile değil bende onları kesinlikle tasvib etmiyorum ve benim chpli olmadığımı da gözden kaçırmışsın sanırım.
kardeşim daha yazacak çok şeyler var, varda zaman yok sen şimdilik bunlarla idare et istersen devam ederiz.
saygılar güzel memeleketimin güzel insanları

26. Yorum: 23.yorumcuya 08 04 2017 15:12
dostum çalışmandan ve araştırmandan ötürü tebrik ederim fakat benim chp'li olmadığımı gözden kaçırmış olmalısın ki benim de tasnif etmediğim konuları örnek göstermişsin.
1- b.o.p'un açılımı nedir ve kime hizmet eder??
2- b.o.p'un eş başkanı kimdir??
3- abd müslüman bir ülke olan ırak'ı hangi tarihte vurmuştur ve o tarihte iktidar partimiz hangisi idi ve abd'ye hangi hava üs'lerimiz peşkeş çekildi??
4- arapbaharı yalanı ile müslümanlar katledilirken hangi iktidar başımızdaydı ve bu bahara tepkileri ne oldu??
5- esad kardeşimiz iken ne oldu kimin çıkarlarına ters düştü de eset olup düşman belledik?? sonrasında müslüman bir ülke olan suriye ne hallere düşürüldü??
6- kuzey ırak ve kerkük petrolününpazarlanıp satılmasında barzanimin ortağı kimdir??

25. Yorum: misafir 07 04 2017 19:58
maşaallah çok kalabalıkmış

24. Yorum: gönlübol 07 04 2017 17:10
18. yorumcuya belli belli salon yetmemiş

23. Yorum: 22.yorumcuya 07 04 2017 15:34
22 yorumcu demogoji yapmayın kimsenin googleden kopyala yapştır yaptğı yok.aşağıdakilerin hangi yalan haber: h.aygün ermenilere soykırım yapıldı,almanya da ermeni soykırımı diyen sütü bozuk cem özdemir kılıçdaroğlu el ele kol kola,alman ajanı pkk lı deniz yüceli cezaevnde ilk ziyaret edenler chp mv. habur dersiniz s.tanrıkulu haburdaki pkk lıların avukatıdır,kandile gidip yerlere izmarit bile atmıyor diye günlerce röpartaj yayınlayan cumhuriyet gzt. ve fetöcülerin yamağı cancık, pkk lı cansısızın ailesini h.aygün ziyaret eder, savcı mehmet kirazın katilleri dhkp-c terörisleri merve ilgezdi,sezgin tanrıkulu tabutunda ağıtlar yakar,cmhuriyet gaz.dhp-c li katiller için yargısız infaz diye başlık atar,kılıçdaroğlunun eşi dhkp-c li dilek doğanın cenazesine katılır.m.tanal gezide polisimizin analarına söver taksimde pkk bayrağı altında yürüyüş yapar.sonrada ş.pavey selo "birlikte iyi salladık" der tüm bunlar yalanmı ?hadi çık açıkla 22. yorumcu aksi takdirde millete maval okuma

22. Yorum: 15-16yorumcuya 06 04 2017 22:42
hocam sana nacizane bir tavsiyemde öyle klavye başında oturup google'dan kopyala yapıştırı bırakıp aldığın ihalelerden, parti sayesinden kazandığın paraşardan rant'tan bahset.
halkımız nasıl olsa sizler"hayır diyen fetöcudur pkklıdır" deyince halkımızda evet diyecek sanıyorsunuz ya boşver hocam sen kasanı dolfurmaya devam et bu halk nasıl olsa cereme çekmeye alıştı.
siz anlatın devam edin, hiç gitmediğiniz doğuyu anlatın, anlatın ama halkımız bunları dinlerken sizler kasayı doldurmayı ihmal etmeyin.
aç kulaklarını dinle;
allah'ın bir adaleti vardır ve bir gün mutlaka saf temiz cefakar halkımın hakkını siz çıkarcı ve kendinden başka kimseyi düşünmeyenlerden alacaktır.

21. Yorum: 15-16.yorumcuya 06 04 2017 22:25
hocam sen hangi halktan bahsedip hangi devirde yaşıyorsun?? ne kadar iyi niyetlisin sen ya! bak senn, bölgedeki iyi niyetli kürtleride bilirmiş!
sen hayatında o bölgeye gittinmi??
devlet açılım politikasında pkk ve hdp yi muhattab alarak oradaki halka işte sizin sözcüleriniz temsilcileriniz bunlar mesajı verilmiştir.
hdp ile kolkola gülücükler saçılıp imralı muhattab alınmıştır. işte o dönemlerde ne gariptir ki t.c ibaresi de kaldırılıp d.bakırda şırnakta cizrede silopide çukur kazankara göz yumulmuştur.
ve yine o dönemlerde yapılan bütün mitinglerde hertürlü milliyetçilik ayaklar altına alınmıştır fakat allahın adaleti hertürlü milliyetçiliği ayaklar altına alanları milliyetçilerin oy'una muhtaç etmiştir.
alın bahçeli de yandaşları da sizin olsun. biz işimizi biliriz.

20. Yorum: 17.yorumcuya 06 04 2017 21:58
yeğen!!
yalan gıybet iftira sizin soyadınız olmuş.
ben rahmetli başbuğumun ülkücüsü olarak konuştum ve sizin ömrünüzde qt.korkusu yüzünden gitmediğiniz doğuda yaşıyorum ve burada halkın kati suretle chpye ne oy verdiğini nede chpnin verin dediği yere verdiğini duymadım. senin gibi dangalak yalancılar ise oturdukları yerden d.bakır hakkında ordaymış gibi yorum yazabiliyorlar çünkü beyin tünne!! baştaki bişey der gerisi hurraa!!
hertürlü milliyetçiliği ayakkar altına aldım diyenler şimdi medet ya türkeş deyip mezarına bakır kovalarla su taşıyorlar.
lakin başbuğun ülkücüleri yer mi bunu?? yemezzz!!
siz bahçeli ile avunadurun gerçek ülkücüleri tanıyacaksınız.
(sana yavsiyem sus ta.. işte gerisini biliyorsun)

19. Yorum: imdat 06 04 2017 19:37
benim bu toplantıdan haberim yoktu, niye haber vermediler bana acaba, gidemedim, bulunamadım orada, çok üzgünüm, inşallah kazanacağız, bekle bizi türkiye

18. Yorum: kayacan 06 04 2017 19:34
çok yoğun katılımlı, çoşkulu ve verimli bir toplantı oldu, salon keşke daha büyük olsaydı

17. Yorum: boyabatlı 06 04 2017 02:00
13. yorumcu diyorsun ki bizim oylar yetti zaten fazlasını toplamadık.yalanını bin para vekilin ağzını açmadı naval okuma bahçlinin tabiri var sizin için don lastiği daha söze gerek yok

16. Yorum: milat-2 05 04 2017 18:35
devleti yöneten hükümet icra makamıdır bir takım görüşmeler yapar,politikalar geliştirirler çünki sorunun çözümü için bazı şeyler yapması gerekir,bu sadece terörle alakalı değil diğer icra faliyetlerindede kararlar alırlar. mhp ye gelince bu süreçte haklı olduğu ve kendi politikaları doğrultusunda muhalefet yaptı lakin chp gibi terörist cenazesine katıtılmadı,hdp ile birlikte iyi salladık demedi lakin icra makamında olmayıp hiç bir sorumluluğu olmadığı halde savcı kirazın katilleri dhkp-c ve pkk teröristlerin cenzelrinde yas tutan,gezide pkk bayrağı altında yürüyen m.tanal,hendek kazan arkadaşlar diyen kılıçdaroğluna,selo ya nasıl birlikte iyi salladık diyen pavey gibi chp liler hakkında tek kelime etmezsiniz.icranın başının görevi gereğ yaptıklarını eleştirirde hiç bir sorumluluğu icra vazifesi olmayan chp nin hdp+pkk işbirliğine susarsınız.

15. Yorum: milat-1 05 04 2017 18:27
devlet terörü sadece askeri yöntemlerle bitmeyeceğini,pkknın kürtlre haklarnzı bizim mücadelemz sayesnde kazanyorsnuz,sizin dilinizi kültürürünüzü devlet yasaklıyor,kürtce şarkı bile söylüyemiyorsunuz gibi propaganda larını boşa çıkarmak için bir açılım politikası uygulamıştır.elbetde bazı uygulamalarda yanlışlar olmuştur lakin devletin bu iyi niyeti kürt halkı tarafından hoş karşılanmış gezi,15 temmuz ve pkk nın ayaklanma çağrılarına karşı devletin yanında olmuştur.propaganda argümanları giden pkk fetö ile işbirliğine girerek bir ayaklanmaya başlamış halkın desteğini alamaması ve devletin kudreti ile kazdıklara hendeklere gömülmüşlerdir.temmuz 2015 den bu tarafa 10 bin leş ve mağralardan başlarını çıkaramaz hale gelmişler ve süren operasyonlarla kökü kazınacaktır

14. Yorum: gönlübol 05 04 2017 15:58
vaybe koca salon köy kahvesini andırıyır fazla söze gerek yok

13. Yorum: 12.yorumcuya 05 04 2017 05:32
yeğen anlaşılan senin zeka seviyen yerlerde divane. araştır oku ondan sonra gel konuşalım.
ben doğuda yaşayan bir boyabatlıyım ve ben chp nin hdpye oy topladığını hiç duymadım da görmedimde onu sana söyleyen d.bakırlılar senle ..... geçmişler.
sen ve sen gibilerini kandırmak ne kelime tenezzül bile etmezler çünki sizler zaten etek altında yaşamayı ilke edinmişsiniz ve en büyüğünüzden en küçüğünüze hep aynı sözleri konuşuyorsunuz ne bir eksik ne bir fazla.
ee de bakiim yeğen şivanperver olmak nasıl bir duygu? malum hepiniz şivan perversiniz.

12. Yorum: boyabatlı 05 04 2017 05:03
9. yorumcu bi şarkı tutturmuşsunuz haburda habur.hadi onlar terörist barış sürecini sabote ettiler ya sonra.chpliler doğuda hdpye oy topladığı nı bizzat diyarbakır lılar söyledi,chpli vekil inkar bile edemedi.chpliler terör partisine oy vererek meclise taşıdı beraber iyi sallayıp pilav dağıttı.habura rahmet okuttuniz be bide utanmadan sıkılmadan destek çık ak partiye atıp tut.chp yeni hdp olmuştur.herkes safına iyi baksın.avrupada arkalarında daha ne olsun

11. Yorum: milat 05 04 2017 04:20
9.köy rumuzlu arkadaş ben yorumum da sayın hasan karayı sizin dediğiniz manada hayır çıkmaz anlamında bir fikir le eleştirmedim, yani bana katılacak bir durumun söz konusu değil. ben sadece yılların türk islam ülkücü sü bir büyüğümüzün chp lilerin aynı karede olmasına üzüldüğüm için ince bir sistemdi.keşke muhalefetini ülkücü camia içinde yapsa idi. hiç bir ülkücünün olmadığı bir ortamda keşke sayın başkanım da chp lilerle add lilerle aynı ortamda olmasaydı. 4.yorumcu ismini bahşetseydin ben senin yanına gelir tanışırdık böylece duan kabul olurdu. öyle tehdit etmesen bak bu tehdidin burda kayıtlı demedi deme

10. Yorum: dogruyu söyleyen 05 04 2017 02:38
bir avuç insan diyen insanlıkdan nasibini almamış şahış salon toplantısında kim ne kadar vatandaş topladı ise sayın abdüllatif beyde okadar vatandaş toplamıştır en azından sinop milli egitim müdürü ve başka müdürler belediye çalışanları yok idi toplantıda konuştukça batıyorsunuz

9. Yorum: 4.yorumcuya 04 04 2017 23:36
milat kardeş ben senin kadar hoşgörülü olamıyorum huyum kurudun da;
seni tanımayı canı gönülden istiyorum ve bir an önce seninle tanışmanın duasını ediyorum ve kurban olduğum yaradan şahidim olsun sen tanımak istediğim tek insansın. sonrasımı haaa sonrasını boşver senin için hiç önemi yok sonrasının.
birde pkkdhkpc falan demişsin, sahi sende şivanperverlerdensin değilm. syn.başbakanımız van da öyle dedi ya o sebepten.
not: şivanperverin kim olduğunu bilmiyorsan üzülme nasıl olsa tanışacağız ya ben sana anlatırım pkk şarkıcısı olduğunu. hani o haburda davul zurna ile karşıladığınız ve hava alanında başbakanın da onların bayrağı altında poz verdiği pkk.

8. Yorum: 9.köy 04 04 2017 22:21
milat ilk defa sana katılıyorum.ben hasan kara'yı resimlerde görmemişim.hasan kara'yı şener'in yanına oturtursanız bundan hiç bir şekilde hayır çıkmaz.hasan kara hayır verecek hayırcıları da hayırdan kaçırır!!!hasan kara'dan gelecek hayır,gelmesin!!!

7. Yorum: memati 04 04 2017 21:39
asıl sana yazıklar olsun 9.köymüsünkasabamısın

6. Yorum: boyabatlı 04 04 2017 19:46
ihsan ne aralık solcu oldu la.

5. Yorum: hakan 04 04 2017 19:36
allahtan salonda masalar varmış. yoksa tam bir rezillik. bu kadar mı insan toplayabildiniz.

4. Yorum: milat 04 04 2017 19:36
kaç kere düğün merasimi için buraya geldim yeminle söylüyorum hiç bir düğünde bu kadar az insan görmedim, düğün olsa düğün bundan kat be kat daha fazla insan geliyor. 9. köy öfken aklını zayi etmiş senin demek ki başta cömert olmak üzre hiç bir karşılığınız ve itibarınız yokmuş boyabat nezdinde. pkk-dhkp-c-fetö ile birlikte hayır diyenler vatansever öylemi ?. emr rumuzlu arkadaş sn. hasan kara atatürcü düşünce derneği üyesi bir chp liymiş demekki, bize kendini yıllardır ülkücü olarak yutturdu demedi ki ben add ci chp liyim. başbuğ mezardan kalksa hasan karayı chp lilerle add cilerle birlikte görse neder acaba ?

3. Yorum: emr 04 04 2017 19:15
şu herifi muhatap alıp dinlemeye gelenler de var ya diyecek söz bulamıyorum.siz bari yapmayın sn. hasan kara....

2. Yorum: vatandaş 04 04 2017 19:12
iyiki ortalara masa atmışlar yoksa rezillik paçadan akıyor.

1. Yorum: 9.köy 04 04 2017 19:06
bu fotoğraflara iyi bakın,burada toplanan hemşehrilerimizi iyi tanıyın.burada toplanan bir avuç insan gerçek vatanseverler,gerçek milliyetçiler(bir kişi hariç),gerçek müslümanlardır.buraya gelmeyen boyabatlılara da yazıklar olsun en kısa zamanda allah onlara kerkük'te kürt hakimiyeti ve kürt bayrağı altında yaşamayı nasip eder inşallah!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

12059


Tasarım:DtGaNi