Yayın Tarihi:05 04 2017 03:36(1241)

AK Parti Heyeti, MHP İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve Belediye Meclisi üyeleri, teşkilat üyeleri ile birlikte, Dörtyolda bulunan MHP İlçe Başkanlığına gelerek, MHP İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Fevzi Erdoğan ve yeni sçilen MHP yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: başbuğun ülkücüsü 07 04 2017 16:36
bre hertürlü milliyetçiliği ayaklar altına alıp ülkücülere kafatasçı diyen zihniyetin temsilcileri!!
milliyetçi hareket partisinden oy isterken hiç yüzünüz kızarmazmı?? ne işiniz var kafa tasçıların yanında?? başbuğun ülkücüleri bunu yermi sanıyorsunuz??
ya utanmadan sıkılmadan sırıtarak el pençe divan duranlara ne demeli?? birtane gerçek ülkücü varmı o resimlerde bilen varsa söylesin??
allah türkü korusun... islam'ın kalesi türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

8. Yorum: ggg 06 04 2017 16:22
büyük türk milliyetçisi muhterem mhp ilçe başkanı mehmet fevzi erdoğan'ın yerinde olsaydım nazım maviş'e türk milliyetçiliğinin ve oturduğu koltuğun vermiş olduğu sorumluluk şuuruyla malum rezil ve iğrenç pankarta hangi gerekçeyle, hangi saikle, hangi mizahi anlayışla güldüğünü sorardım. komik olan neydi derdim. hatta şunu da f.erdoğan'a sormak lazım: orada bulunsaydın sen de güler miydin?

7. Yorum: emekli 06 04 2017 03:04
hadi birileri 2 fazla evet olsun diye ziyaret yapıyorlar. misafiri kabûl edenler neyin peşinde ona anlam veremedim.yazık.

6. Yorum: hayatnegarip 06 04 2017 02:58
normal bir ülkede ve gündemde siyasi partilerin bu ziyaretleri medenice bir davranıştır ve güzelliktir.ama bu olayda durum farklı ülke anormal günler yaşıyor ayrıca gündemde şu an referandum var.milli görüş zihniyetinin türk milliyetçilerine bakışı bellidir ayaklar altına alırlar fatiha bilmez derler kafatascı derler hatta bozkurta bile hakaret ederler sen bozkurtlarınla dolaş hikayesi gibi.ama hayat ne garipki bir kaç evet oyu uğruna ne taklalar atılıyor ne takiyyeler yapılıyor.siyaset bu kadarda ucuz ve basit olmamalı ya.ömürleri türk milliyetçiliğine hakaretle geçen eyy akp liler o bozkurt sembölü varya arkadaki o bile kahrolmuştur sizin o yapmacık ziyaretinizden.mhp ilçe başkanınında ağzı kulaklarında sanki partisi 350 vekil kazanmış gibi.son söz biz ülkücüler sonuna kadar hayır diyoruz.zaten o ziyarettekiülkücülere baktım başkan hariç alayı hayırcı.asla teslim olmayacağız hayır hayır hayır

5. Yorum: sonhayırbükücü 06 04 2017 02:49
iyyyyy bu ne ya.hüleooğğğ

4. Yorum: broo 06 04 2017 01:52
zamanında birbirlerine küfredenler , şimdi utanmadan sarılıyorlar.. bunları gördükçe bir kere daha hayır diyesim geldi

3. Yorum: ziyaret 05 04 2017 17:18
fevzi erdoğan'ı ziyaret etmişler sadece. ortada başka mhpli görünmüyor pek. bu arada taşeroncu arkadaş parti faaliyetlerinden vakit bulup da işiyle meşgul olabiliyor mu? aynı yerde başka bir partinin yönetiminde bulunan, başka bir taşeron elemanı bu şekilde istediği zaman işini bırakıp parti faaliyetlerine katılabilir mi?

2. Yorum: 9.köy 05 04 2017 16:14
tencere kapak.bir birlerini bulmuşlar.misafirliğe giderken bir de pkk paçavrası götürseydiniz lokum niyetine!!!

1. Yorum: boyabatlı 05 04 2017 14:36
hayret siz evet haberi yaparmıydınız?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386776


Tasarım:DtGaNi