Yayın Tarihi:05 04 2017 18:01(1511)

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Sinop İl Karması Kız Takımı Türkiye Finallerinde

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2016-2017Sezonu Faaliyet Programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Kızlar Yarı Final Müsabakaları 31 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında Amasya ilinde gerçekleştirildi.

Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve Milli Takımlara alt yapı oluşturulması, amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılından itibaren uygulamaya koyulan Anadolu Yıldızlar Ligi Müsabakaları (ANALİG) 2016-2017 faaliyet yılı kapsamında Hentbol Sinop İl Karması Kız Takımı Yarı Final müsabakalarında Batman, Giresun ve Van ili ile eşleşti.

Hentbol Sinop İl Karması Kız Takımı Batman'ı 10 – 6, Giresun‘u 15 – 14, Van‘ı 17 – 6 yendi ve grubunu lider bitirdi.

Hentbol Sinop İl Karması Kız Takımı 10 – 14 Mayıs 2017 tarihinde Balıkesir İlinde yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Hentbol Sinop İl Karması Kız Takımı, Antalya, Bolu, Bursa, Çorum, Elazığ, İstanbul ve İzmir ilerinin katılacağı Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

96936


Tasarım:DtGaNi