Yayın Tarihi:05 04 2017 19:25(3161)

Zabıta ile Hüseyin Cömert Arasında Afiş Gerginliği Yaşandı

3 Nisan 2017 günü Boyabat Dörtyol mevkinde afiş takmak isteyen Hüseyin Cömert ile zabıta görevlileri arasında tartışma çıktı.

Akşam saatlerinde eski Başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener’in Boyabat’ta yapacağı konuşma ile ilgili afişi ağaçlara takan Hüseyin Cömert ile Zabıta görevlileri arasında gergin dakikalar yaşandı. Afiş takılmasına bir türlü izin vermeyen görevlilere Hüseyin Cömert isimli vatandaştan gelen sert tepkilerin büyümesi üzerine olay yerine intikal eden Polis memurları devreye girdi.

Çekim yaptığımızı fark eden Hüseyin Cömert Zabıta görevlilerinin bir otelin takmış olduğu ışıklı levhaya niçin bir şey denmediğini bu afişlerin birkaç saat kalacağını ifade ederek savunma yaptı.

Daha önceden ise Boyabat belediyesinin üst geçişlere usulsüz afiş takması gündeme gelmiş ve basında fazlaca yer alması üzerine kaldırılmıştı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: inadına hayır 09 04 2017 06:55
dokunma başlıklı vatandaş hüseyin cömert sana bir dokunursa sonra yolunu yanılırsın

8. Yorum: dokunma 08 04 2017 22:34
şu adama dokunmayın be başlu yandı adam gapgara oldu hayır için tek kişi var canavar olarak.dokunmayın oynasın adam

7. Yorum: genc bakış 06 04 2017 04:12
harbiden boyabatta zabıta varmış dedim simdi ! gercekten belediye ve akp yanlış kisilerce yonetiliyor ve yonlendiriliyor evet vermeyi icinden geciren akp li vatandaslar bile (ben) hayır verecegim gercekten bu halk her ne kadar mahalle baskısından korkup muhalefet mitinglerine gitmese de sandık bilir diyorum sandık mesele vatan kurtulması ilerlemesi dovizleri bozdurup gavuru alt etme avrupaya meydan okuma meselesi degil ! mesele keseyi doldurup rant elde etme makam mevki meselesi sakalları kesip müdür olma meselesi ey boyabatli kardeslerim azıcık sorgulayalım birazda olsa elestirelim su comerte yapilan baskı haksızlık hic mi dusundurmuyor... yahut iskur uzerinde yapilan oyunlar veya yandas muteahitlerin falan koselik olmasi azck dusunun bizler gecim derdindeyken birileri koseyi coktan dònüyor....saygılar

6. Yorum: vatandaş 06 04 2017 00:25
adalet ve kalkıma partisi ya adalet uyguluyorlar (!)

5. Yorum: :) 05 04 2017 23:16
aaa boyabat ta zabıta lar calusiyormuymus görde inanma telefon arsa araba satmaktan nasıl fırsat bulmuşlar yorlmuslar dir kesin

4. Yorum: mesele 05 04 2017 22:43
yeğen!
mesele; hüseyincömert ve zabıta meselesi değil.
mesele; belediyebaşkanı ve hüseyincömert meselesidir.
mesele;
aldığı oy ile (ki o partiden kimi aday yapsan kazanır) her savaştan galip çıkan reisbey ve şanlı ve kutlu mücadelesini tek başına dişi ile tırnağı ile kazıyarak yapan hüseyincömert'in "mağrurlanma padişahım senden büyük allah var" nidaları ile bitmeyen tükenmeyen azminin meselesidir.
öyle bir mesele ki;
her memlekette olması gereken hüseyincömert'leri esasen şefik başkanın taktir etmesi gereken bir meseledir. çünkü ben nacizane herzaman allah'ım bana düşman nasip edeceksen en delikanlısını nasip et derim. hüseyncömert'te şefikbaşkan'a füşman ise mert ve delikanlı bir düşman olduğu inancındayım.
en azından rengi belli şekli belli.
not: ben tarafsızım gardaş!! müsabakayı izliyorum.

3. Yorum: emr 05 04 2017 22:17
basında tesadüfen oradaymış ne hikmetse??? herkesin bir yandaş medyası var...

2. Yorum: boyabatlı 05 04 2017 21:27
ya bu hüseyin cömert kim? siz açıklamanızda hüseyin cömert isimli vatandaş diyorsunuz fakat gazetenizin sahibi gibi lanse ediyorsunuz.ama bildiğim kadarıyla gazetenizin künyesinde sahibi alman asıllı biri. yoksa siz gazetenizin sahibi alman diye mi bu kadar hayır için uğraşıyorsunuz? size inat evet evet evet. umarım alman gazete sahibiniz izin verirde bu mesajı yayınlarsınız...

1. Yorum: vatandaş 05 04 2017 20:44
bi dolu ağaca çiviyle çakıyosun bide şu levha niye duruyor o çiviler var ya hüseyin cömert geri ver aldıgın yere


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33801


Tasarım:DtGaNi