Yayın Tarihi:06 04 2017 04:02(727)

“Bu konu çok önemli “

CHP  Sinop Eski Milletvekili  ve Grup Başkan Vekili  Hemşerimiz Engin Altay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘kontrollü darbe’ açıklaması hakkında konuştu.

Özel bir televizyon kanalı programının konuğu olan Altay, “Böyle bir konu için özel basın toplantısı yapılacak kadar önemliydi. Böyle düşünmemize yol açan çok olay var. Çok ilişki var. Darbeyi sayın Cumhurbaşkanı akşam üstü 16.30’da mı öğrendi daha önce mi öğrendi?” ifadelerini kullandı.

Engin Altay’ın sözleri şöyle:

MİT Müsteşarı saat 18.30’da Karargah’tan ayrılıyor ve Cumhurbaşkanı ve Başbakan hazırlıksız yakalanıyorsa insanların aklına kuşku düşer. Bu iş için tiyatro, kurgu diyen var. Devleti yönetenlerin topluma karşı şeffaf olması lazım.

MİT Müsteşarı, Karargah’tan 18.35’te çıktı, akşam darbe başladı. Bunu nasıl izah edeceğiz? Sayın genel başkanımız kamu vicdanına tercüman olmuştur.

Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda Gölbaşı’nda mezuniyet töreninde ilk defa bu kadar üst düzey katılım oluyor. Tören bitiyor, MİT Müsteşarı ve Genelkurmay Başkanı bahçede saatlerce ne yaptılar? Bunların bilinmesi lazım. Bu işler toplumdan gizlenerek olmaz.

Kaynak: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: gönlübol 13 04 2017 17:11
engin efendi neyi savunuyorsun çırpındıkça batıyorsunuz genel başkanın o kadar milliyetçi idi madem 15 temmuzda niye vip salonundan çıkamadı kedi gibi girecek delik aradı bu millet tankların üzerine çıkarken nerdeydi kaçtı gitti bakırköy belediye başkanının evine tapası yemedi neyi savunuyorsunuz daha yazıklar olsun size

5. Yorum: memati 10 04 2017 19:24
vekil senin aklın ermez devlet işlerine

4. Yorum: aslan 09 04 2017 01:26
milat arkadas,,, seyrettigimiz videolarda gordugumuz onemli koltuklardaki akepelileri sen hiç seyretmedin herhalde? ben çok seyrettim; hem türk hem de dunya tv'lerinin çogunda... istersen bu iletisim çaginda sen de seyredebilirsin... chp'yi suçlamaya çalistigin belirttigin ornekler çok ciliz kaliyor... sen de mi "kandirildin" yoksa?

3. Yorum: milat 07 04 2017 15:59
aslan arkadaş siyasi ayağı elbetde var bir örnek baykala kaset kumpasını kim yaptı fetö değilmi,peki kaset kumpasıyla baykalın ayağı kayınca kim geldi yerine kılıçdaroğlu, adanada mitingde fetöcü gazetecilere özgürlük diye ismini okuyan kim kılıçdaroğlu, fetönün biz yapmadık bizle alakası yok lafını kimin kulağına fısıldadılarda bu kontrollü darbe dedi kılıçdaroğlu,bu hainlerin hainlikleri tescillenince bank asyaya para yatıran kim m.tanal chp milletvekili. alsana fetönün siyasi ayağı aslan kardeş

2. Yorum: ggg 07 04 2017 15:19
kontrollü darbeymiş... 112 bin kişi tutuklanmış bunların 47 bini içeri girmiş ve üst düzeyleri insanlıktan çıkarılmış her türlü mal varlıklarına el konulmuş kısaca yatacak yerleri kalmamıştır ne kontrollü darbesi kaç tane insan öldü bi düşünün hangi darbede bu kadar kan aktı. yiğidi öldürüp hakkı yenmemeli. tarihte hiç bi ülke hiç bi imparatorluğun lideri halkın %100 üne hitap etmemiştir. ve sizin gibi inatla etmeyenlerde vardır. elbet göreceksiniz türkiye dünya siyasetinde bir numara olacaktır.

1. Yorum: aslan 06 04 2017 20:47
halkin suphelerine cevap verilmedigi suresince daha ne gibi sorular gelir akla??? baksaniza,,, hala "feto'nun siyasi ayagi yok",,, diyorlar!!! inansak mi ki???


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

5475


Tasarım:DtGaNi