Yayın Tarihi:07 04 2017 05:58(2699)

Boyabat’ta ‘Hayır’ afişine çirkin saldırı…

6 Nisan 2017, Boyabat Orman İşletmesi önünde bulunan Boyabat Belediyesi'ne ait reklam billboardların da bulunan “Hayır” yazılı reklam afişi üzerine farklı kalemlerle yazılar yazılarak ve yırtılarak yerinden söküldü.

Kişi yada kişilerce “Hayır” yazılı afişin üzerine “Evet”, “Ak Parti” ve benzeri yazılar yazılarak yerlere atılan bu afişi yerde fark eden vatandaşlar hayret verici bir bakış sergilediler.

Geçtiğimiz birkaç gün önce Boyabat’ta basın ve yayın kuruluşlarını ziyaret ettiği esnada A.A Muhabirinin afiş sorusuna Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ”Bizler siyasette rakip gördüğümüz diğer siyasi partilerin pankartlarını yerde gördüğümüz zaman onları yerden kaldırıp gerekirse asan insanlarız.Biz Sinop siyasetini hep böyle yönlendirdik. Ama son zamanlarda bu tip şeyler yaşanıyor. Hiç yaşanmaması lazım burada siyasi erklere de şunu diyorum, Vatandaşlarımıza, kendi üyelerine, kendi sempatizanlarına bunu telkin etsinler. Sinop siyasetinin hiç alışık olmadığı durumlardır. Siyasi nezaketi bozmaya hiç gerek yok. Benim bildiğim daha önceden Boyabat’ta bu tip davranışlar hiç olmuyordu. Bundan sonrada olmaz diye umuyorum”cevabını verdi.

Boyabat belediyesine ait ücret verilerek Reklam billboardlarına takılan bu afiş yerinden yırtılarak sökülmesi ve karşısında, Kültür merkezin de “Evet” yazılı bayrakların hiç bir tanesine kimsenin zarar vermeden takılı durması dikkatlerden kaçmıyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: gönlübol 13 04 2017 17:35
1. yorumcuya bunu yapanlar kendi yandaşlarız akp.yi suçlamak için boyabatda yunan ermeni artığı olmaz yunan artığı olsa olsa izmir muğla oralarda olabilir belki sen oralardan gelmiş olabilirsin geçmişini bir araştır 17 nisana gelince evet çıkacak bunu sende bbiliyorsun ama hazmedemiyorsunuz biz 17 nisanda hayırcıları süpürmeyeceğiz gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz

11. Yorum: çankırılı 10 04 2017 01:30
polis merkezinin önünde ki bir afiş. halkımıza teşekkür ediyoruz bu kadar bilinçli oldukları için kendilerinin seviyelerini bu kada belli indirdiler seviye kalmadı.

10. Yorum: haha 09 04 2017 23:13
adamın zihniyetinie bakya kendi partisinden değil diye bu saldırıyı meşru görüyor beyniniz nasıl yıkandıysa nasıl 'kandırılmışsanız' pankart yırtılır kesilir oluyor eee hayırcılarda evet pankartına fethullah gülen erdogan resimlerini assınlar bakalım tepkin ne olacak

9. Yorum: aslan 09 04 2017 18:32
bu igrenç davranislar demokrasiye yakismiyor!

8. Yorum: ? 08 04 2017 21:58
demek ki adlı yorumcu. o zaman bende gidiyim akp miting arabasını parçalayım senin dediğine göre o zaman da millet hayır demiş oluyor. (mantıksız beyinler)

7. Yorum: ? 08 04 2017 07:37
afiş tam olarak polis merkezinin önünde. aacaba bi işlem yapılmış mıdır bunu yapanlar hakkında...

6. Yorum: 9.köy 07 04 2017 21:29
pankarta bile tahammül edemeyenlerle birlikte yaşamak:zor zanaat!!!

5. Yorum: çoraklı 07 04 2017 21:18
demokrasiye inancı olmayanların, taraftarı oldukları zihniyetin enfazla yapabileceği şey bu. yapılan, değiştirilen yasalardan ve sistemlerden bihaber olan evetçi kafaların acziyetidir.( evetçi olup da demokrasiye inanan , bu durumdan mahcup olan insanları tenzih ederim) demokrasiler her fikre saygı olmayı gerektirir. tabii bu insanlar için geçerlidir. bu tür davranışların familyasını teşhis takdire bırakılr.

4. Yorum: demek ki 07 04 2017 19:53
demek ki boyabat evet diyor boşuna yırtınma boyabbat gazeyesi ve hüseyin cömert

3. Yorum: iste bu 07 04 2017 16:32
işte bu haberci dediğin böyle haber yapacak ne alem gazete yav he he

2. Yorum: milat 07 04 2017 15:51
fetönün kaset kumpası soncu baykal gidince yerine gelen kılıçdaroğ luna kulağına fetö bu sefer 15 temmuzdan bu yana bu darbeyi biz yapmadık,bizle alakası yok,cemaate iftira atıyorlar bu kontrollü darbe diye fısıldayınca hemen meydanlara çıkıp evet bu kontrollü darbe dediği gibi bence buda chp nin kontrollü afiş yırtma oyunu,kendileri kendi afişlerini yırtıp bu yazıları yazıp bu haber üzerinden milleti galeyana getirmek yada birilerini suçlamak için yapmış olmasınlar ?

1. Yorum: 9.köy 07 04 2017 15:15
bunu yapanlar yunan ve ermeni artıklarıdır.17 nisanda inşallah hayırlara uyanacağız ve artıkları bir kez daha süpüreceğiz.kimsenin şüphesi olmasın!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

391632


Tasarım:DtGaNi