Yayın Tarihi:08 04 2017 18:18(1162)

Kılıçdaroğlu canlı yayında TRT’ye ayar çekti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,TRT Haber, TRT Türk, TRT Radyo 1 ortak yayınında "Kemal Kılıçdaroğlu Özel" programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, canlı yayınında TRT'nin eşitsiz yayın yapmasına tepki göstererek, "TRT'nin tarafsız davranması lazım. Sayın Başbakan çıktığında ayrı, biz çıktığında ayrı veriyorsunuz. Böyle olmaz. Ben bu kanala vergi ödüyorum" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uzun zamandır canlı yayına çıkamadığı TRT Haber, TRT Türk ve TRT Radyo ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. 19.00’da başlayacak canlı yayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana mitingiyle aynı ana denk gelince CHP liderinin canlı yayını yaklaşık yarım saat gecikmeyle başladı.

Kılıçdaroğlu, TRT Haber’de önce 19:00’da başlayacak olan canlı yayın için kendisine söz verilmişken Erdoğan'ın konuşmasının uzaması üzerine yayının kesilmemesi ve kendisinin yayının 19:30'a sarkmasına, TRT’nin Erdoğan ve Binali Yıldırım harici muhalif seslere yer vermemesine canlı yayında tepki gösterdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin programının 19:30'a sarkmasını espirili dille “Program 19.00'da başlayacaktı CB'yi kesemediğiniz için yarım saat gecikti, sağlık olsun bekleriz.” diyerek eleştirdi.

İLGİLİ HABERKılıçdaroğlu, TRT'de canlı yayında TRT'yi eleştirdi TRT’ye çıkmak için araya aracılar koyduklarını anlatan Kılıçdaroğlu, “Niye bizi çıkarmıyorsunuz. Sabah öğlen akşam Cumhurbaşkanı, Başbakan… Ama biz yokuz… ” dedi.  Kılıçdaroğlu, “TRT bize cuma günü saat 19:00’da canlı yayın başlayacak dedi. Ancak, Cumhurbaşkanı mitingi devam ettiği için bizi 30 dakika bekletti. 19:30’da başladık yayına. Neden, Çünkü, Kılılçdaroğlu nazik, kibar, anlayışlı… Sözünü kesemedi sayın Erdoğan’ın… Her televizyonun özel olsun, TRT gibi kamu televizyonu olsun yayın akışı nasıl belirlenirse o, olağanüstü durumlar hariç uygulanır. Ancak, bize gelince bu kural uygulanmadı…. Oysa, bu TRT’de benim de vergilerim var. Niye çıkamıyoruz…” diye tepkilerini gösterdi.

Kılıçdaroğlu,  “TRT’nin tarafsız davranması lazım. Sayın Başbakan çıktığında ayrı, biz çıktığında ayrı veriyorsunuz. Böyle olmaz. Ben bu kanala vergi ödüyorum” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında şunları söyledi:“Teklik Allah’a mahsustur. Hata da insana mahsustur. 80 milyon akılsız, bir kişi akıllı. Bizim geleneğimizde tartışmak vardır, konuşmak vardır. 141 yıllık parlamento geleneğimiz var. Diyorlar ya geleneğimize bağlıyız. Neresine bağlısınız” ifadelerini kulandı

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: gönlübol 12 04 2017 16:47
2.yorumcuya senin senin gibilerin parası bu devlete nasip olduğunu zannetmiyorum

2. Yorum: . 09 04 2017 05:04
çok haklı.ben hayırcıyım.benin paramı kullananarak evet çalışması yapanlara payım olan para zehir zıkkım olsun.inşallah susurluk misali. allah çarpsın.hakkım yaramasın.allah büyük.ilahi adalet var.

1. Yorum: ggg 09 04 2017 04:55
evet kendisine muhalifte olsam bu tezlerine katılmamak elde değil.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

58805


Tasarım:DtGaNi