Yayın Tarihi:09 04 2017 05:26(2058)

CHP Hayırlı Çalışmalarını Kılıçdaroğlu ile Taçlandırıyor

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, güçlü bir mitinge hazırlandıklarını, yürüttükleri hayırlı çalışmalarını referanduma sayılı günler kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sinop’a gelişi ile taçlandırdıklarını söyledi. Karadeniz, “Son ana kadar çalışmalarımız bütün hızıyla devam edecek. Yürekten inanıyorum; Sinop, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için ‘hayır’ diyecek” dedi.

Anayasada değişiklik yapacak değişiklik paketinin oylanacağı referanduma bir hafta kala CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Sinop’a geliyor. Yarın saat 14.00’te Boyabat’ta halkla buluşacak CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Sinoplulara seslenecek. CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Sinop ve tüm ilçelerindeki vatandaşları Boyabat Stadyum Caddesi Dörtyol'da gerçekleştirecekleri mitinge davet ederek, ülkenin geleceğini belirleyecek referandum öncesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlemelerini istedi.

Barış Karadeniz, Sinop’ta adım adım yürüttükleri çalışmaları değerlendirdi.  Her gün belirlenen çalışma programı çerçevesinde Sinop’ta ilçeleri, köyleri ve mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştuklarını belirten Karadeniz, Sinop’un “hayır” diyeceğine inandıklarını vurguladı. “Ülkemizin geleceğini düşünen tüm vatandaşlarımız ile birlikte Sinop'ta ‘hayır’ istedik” diyen Karadeniz, şöyle devam etti:

“Referandumun, ülkenin kaderi olduğunu anlattık. Bunun bir memleket meselesi olduğunu, vatan, bayrak meselesi olduğunu söyledik. Bu anayasa değişikliği yapılırsa, sandıktan evet çıkarsa Türkiye’yi bekleyen tehlikeleri anlattık. Referanduma sunulan anayasa paketi milletimizin en önemli sorunları olan terör, işsizlik ve geçim sıkıntısı sorunlarını çözmüyor. Bu pakette halk yok. İşsizlik sorununa çözüm yok. Emekli, işçi, memur asgari ücretli, esnaf yok. Bu pakette tek adam rejimi var. Devletin bütün yetkilerinin denetimsiz bir şekilde tek bir kişiye verilmesi var. Biz demokrasi istiyoruz. Bunun için hayır diyoruz. Cumhuriyetimizin geleceği için, çocuklarımızın geleceğini düşündüğümüz için hayır diyoruz. Güçlü huzurlu, güvenli bir Türkiye için huzurlu, güvenli geleceğe umutla baktığımız bir Türkiye için tek adam rejiminin yaratacağı tehlikeleri bertaraf etmek için hayır diyoruz.”

Karadeniz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sinop’a gelişi ile yürüttükleri hayırlı çalışmalarını taçlandırdıklarını vurguladı. Karadeniz, “Son ana kadar çalışmalarımız bütün hızıyla devam edecek. Yürekten inanıyorum; Sinop ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için ‘hayır’ diyecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gönlübol 10 04 2017 16:21
yalandan kim ölmüş

1. Yorum: vay be 09 04 2017 15:16
yahu bu nasıl memleket ülke sevdasıymış böyle.
dikili ağaçları bile yok.
hergün başka bir yalanla uyaniyorlar.
çocuklarımız için diyorlar ama seçilme yaşının 18 olmasına karşılar.
tek adam olacak diyorlar başkan aynı partiden olursa karmaşa oluşur diyorlar bide gazi mustafa kemali örnek gösteriyorlar.yahu bu nasıl bir tearuz ve celiskiden ibaret.
artık kimse inanmadığı gibi gulemiyorda.hergün başka bir yalan.
kontrollü darbeymis neden ortalarda hiçbir chpli kimse yoktu.özellikle başkanları


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

16417


Tasarım:DtGaNi