Yayın Tarihi:10 04 2017 05:41(2843)

Kılıçdaroğlu Boyabat’ta Bozkurtları Böyle Selamladı

Yapılacak olan referandum için 9 Nisan 2017Pazar günü Boyabat’ta miting düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu miting sonrası halk ile kucaklaştı.

Yapılan miting sonrası miting alanından otobüsle Sinop’a hareket eden Kılıçdaroğlu vatandaşlar yoğun ilgisi ve selamlaması karşısında otobüste selam vererek Boyabat’tan hareket etti. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde vatandaşlarla selamlaşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Ülkücü gençler Bozkurt işareti ile selam vermesine üzerine, Ülkücü gençleri karşılıksız bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gençleri Bozkurt işareti yaparak selamladı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: 9.yorumcuya 11 04 2017 15:53
sen sahtekarın önde gidenisin!! ben başbuğun ülkücüsüyüm de sen kimin yürkücüsüsün. an itibari ile hiçbir gerçek ülkücü bahçeliye lider gözüyle bakmazken senin ağzından salyalar akıyor. bize kafatasçı diyen zihniyetin çıkarlarını savunmak ülkücülüğe ihanettir. delikanlı ol ve kendi davanın rumuzunu kullan ülkücü demeyi bırak.!!
bir lafımda 1.yorumcu sahtekar îmama;
senin arkanda namaz bile kılınmaz. utanmadınmı insanları kin'e sürüklerken sen hangi dinin hocasısın? bizim dinimiz hoşgörü dinidir. kin'e yer yoktur

12. Yorum: sözde ülkücüye itafen 11 04 2017 15:46
daha düne kadar fetönün yalamadığı yerini bırakmadınız şimdide millete çamur atma sevdasına mı tutustunuz allah sizin düşünce kafa yapınızdan korusun yüce türk milletini

11. Yorum: hayırullah 11 04 2017 08:14
ya nekadar boş konuşuyorsunuz.sayın kılıçtaroğlu ilk kez bozkurt işareti yapmadı ki.2014 c.başkanlığı seçiminde ne çabuk unuttunuz.ekmeleddin ihsanoğlunu çatı aday yapıp iki parti o zaman sayın c.başkanına rakip yapıp beraber siyasi politika izlemediler mi?.bizim sorunumuz unutmak dün yapılanı bugün unutuyoruz ve körü körüne sahipleniyoruz.takım tutar gibi parti tutuyoruz.nasıl tutuğun takımın hocasını,topçusunu,taktiğ
ini eleştiriyorsunuz o zaman liderlerin her yaptığına ses çıkarmamazlık olmaz.demokrasi çok sesliliği gerektirir.fatih terimi bugün çoğu eleştiriyor kazakları yenince kahraman,az güçlüsüne yenilince işe yaramaz.daha yunana gücümüz yetip fetocu hainleri alamamışız,almanyaya ,abd ye sahte kabadayılıklar yapıyoruz.futbolun tek patronu olmasını,çok para almasını hak etmeyene firma vermesi ve cabası,,,,yeni sistemle gelecek olanda bu.

10. Yorum: vatan millet hayır 11 04 2017 05:04
başbakan recep tayyip erdoğan 12 haziran genel seçimler kapsamında ilk mitingini bayburt'ta yaptı. başbakan miting'te yaptığı konuşmada ülkücülere çok ağır hakaretlerde bulundu.

başbakan'ın konuşmasındaki ülkücülerle ilgili satırbaşları

bugün meydan okuma yapmış. taksim'e 10 bin gençle gelecekmişsin. bin bozkurtla kasımpaşa'ya kadar kovalarım demiş. sen bozkurtla mı dolaşıyorsun. ben bozkurtla dolaşmıyorum. ben insanlarla dolaşıyorum. benim illegal örgütlerin gençleri aldatarak yürütmesi karşısında, biz de gerekirse 5-10 bin genci yürütürüz dememizin nedeni kavga değil. bizim gençliğimizin hiçbir illegal işi olmamıştır ama senin geçmişinde bunlar var. seni muhatap almıyorum. bizim işimiz var. sen o bozkurtlarla alanlarda kovalamaca yapmaya devam et.

9. Yorum: ülkücü 11 04 2017 03:05
sahte bozkurt özünde ise fetöcü sana yazıyorum.......
yazdıklarımı okumadın her halde
sana dokundu her halde....
ülküdaşlarım yazdıklarımı okuyun ve bu şarlatanın cevabına bir bakın...
bunlar üç gün önce yunanistana kaçanlar....gibi
bunlar yurtdışından türk yurdunu tehdit edenler gibi

ülküdaşlarım bu seçimde en çok uğraşılan parti mhp ve onun genel başkanıdır...........
dikkat edin...
bunların fetö'den başka tabuları yok...
bunlar kılıçdaroğluna bozkurt selamı verecek kadar...utanmazlar
ülkücü şehitleri hatırlamayan....sahteler.
..

8. Yorum: bozkurt 11 04 2017 01:18
6. yorumcaya itafen siz 15 senedir fetönün yalaması değilmisiniz ve halende gizli gizli yalamalık pesindesiniz 80 milyon kere hayır

7. Yorum: 1 nolu yorumcuya(sözde im ... 10 04 2017 19:36
öncelikle 80 öncesi ölenler boşuna mı öldü diyerek nasıl bi bölücülük yaptığının farkında değilsin sanırım. yani diyorsun ki o zaman sağ sol davası vardı şimdi de olsun birbirlerine kin duysunlar öyle mi. sen gerçekten tam bir imamsın. oysa ki islama imam( din görevlisi memur) değil hoca lazım. bu halkı birbirine ve islama kenetleyecek hocalar lazım.
gazeteye taraflı demişsin. evet gazete taraflı. sahibinin bir görüşü var. peki sen bana boyabat'ta hatta türkiye'de taraflı olmayan bir gazete söylesene. hele boyabat'ta bir gazete var ki kapak fotoğrafı bile evet yazıyor. bütün gazeteler senin görüşten. bırak da karşıt görüşten de bir gazete olsun. ki sen de son derece taraflı bir imamsın
ülkücü selamına gelecek olursak; kılıçdaroğlu boyabat'a chp'ye oy verin demek için gelmedi. hayır oyu verin diye geldi. o arkadaşlar da muhtemelen o selamı oyumuz hayır demek için verdi. yoksa siz hala mhpnin genelinin evet dediğini mi zannediyorsunuz?

6. Yorum: ülkücü 10 04 2017 17:46
bu bozkurt yapanlar bozkurt olamaz
olsa olsa elma kurdu olur
siz fetönün kriptoları
ülkücü maskesine bürünmüş şarlatanlar....
şunu öğrettik ki bozkurt işareti yapanları faşist diyenlerde bozkurt yaptı
yarabbi bu dava uğruna şehit olan kardaşlarıma binlerce milyonlarca rahmet diliyorum
ey bu dava için şehit olanlar rahat uyun
çünkü düşmanlarımızda bozkurt yapıyor
ey bu dava için yatanlar rabbim sizlerden razı olsun
yüce allah türk milletin korusun

5. Yorum: boyabatlı 10 04 2017 16:22
hayır dır?

4. Yorum: imam 10 04 2017 15:51
ımam kardes. gunlerdir başbakan bozkurt işareti yaptıdiye haber oldu
boyabatta gazte haber yapmış nolacak.
( bu arada imam olduğunu belirtmissin ne alaka)
imam demek bana göre; tarafsız olur ve halkı uyarır
yalancı, hırsız, hak yiyenlere karşı halkı biliçlendirir
imam kuranı okur, ve halka anlatır
biraz da anlamını oku
sahabe hayatını oku
yorumun eksik kalmış,
hırsızı ( devlet malını çalmanın haram olduğunu)
adalet karşısında herkesin eşit olduğunu
mersedeslerde adaletten evlat kaçırmanın dinen uygun olmadığını
milleti sanki devlet malı kendi malıymış gibi peşine takıp iş vaadiyle oyalamanın ahlak dışı olduğunu
bi partiye oy vermeyi müslümanlık zanneden boyabatlımı uyarmak değil midir imamlık
daha çok şey var ama
sen imamsın sana laf söylemek ne haddimize
sen tarafsızsın,
insanlar artık dini " aaa bak ne güzel kuran okudu!" "ben bu partiye oy veriyom"! dan geçişmiyor
ne diyeyim
ne desem boş

3. Yorum: 1.yorumcuya 10 04 2017 15:06
hocam sen hakikatten saçmalamışsın ve halkın barışık olup gerçek demokrasi ile yaşaması sizin işinize gelmiyor. 80'öncesimi kaldı hangi 80'öncesinden bahsediyorsun. bırakın halkı kin ve nefrete sürüklediğiniz yeter artık.
ne olmuş gençlerin bozkurt işaretine kılıçtaroğlu da bozkurt işareti ile gülümseyerek cevap vermişse ne olmuş yani yanlış bunun neresinde. bir başbupun ülkücüsü olarak kılıçtaroğlunun bu hareketini taktir ile karşıladım.
hocam sen bu kafayla kahrından ... öyle işte.

2. Yorum: bozkurt 10 04 2017 07:22
hic bir ulkucu bu sahsi sevmez insallah bir daha gelmez

1. Yorum: fazıl samsa 10 04 2017 06:14
yahu ne günlere kaldık görende boyabata mhp genel baskani gelmiş boyabatta kilicdarogluna bozkurt işareti yapıyor 80 den önce ölenler boşuna olmuş yazık . boyabat gazeteside chp ye çanak tutuyorhayira çalışıyor bunun adidas yersen gazetecilik ayıp biraz olsun tarafsız olun bir boyabatli gurbetçi imam olarak sizi kınıyorum tarafsız olun evet ise olmayın hayircida . gazetecilik yapın lutden


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73529


Tasarım:DtGaNi