Yayın Tarihi:11 04 2017 04:52(1443)

İçişleri Bakanı Soylu Sinop'ta konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 16 Nisan “16 Nisan sadece bir referandum değildir, 18 maddenin oylanması değildir. Anayasa Mahkemesi’ni, HSYK’yı, medyayı, darbecileri patron yapmak istiyorlar başımıza. 16 Nisan onların değil, milletin patron olacağı günün adıdır”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisi tarafından düzenlenen Sinop mitinginde halka hitap etti. İskele meydanında kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara teşekkür eden Bakan Soylu Sinoplulardan 16 Nisan Referandumunda 'Evet' oyu istedi. Soylu; “Başı göğe değecek kadar onurlu bir millet olmak için evet dememiz gerekiyor. Bu millet zor zamanlardan geçti. Bu millet korkak ve ürkek adımlar atsın diyenler ülkeyi zor zamanlarda bıraktı. Düşüncemiz, fikrimiz, meselemiz, etnik kökenimiz, inancımız onlar için önemli değil. Milleti birbirine düşürmek için her şeyi yapmaya çalıştılar. On yıllarca bizi terörle, saldırılarla, tehditlerle, faizlerle tehdit etmeye çalıştılar” dedi.

BU MİLLETİ DARBELERLE TERBİYE ETMEYE ÇALIŞTILAR

Yıllar yılı ülkede yaşanan olumsuzluklarla milletin terbiye edilmeye çalışıldığını belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 16 Nisan tarihinin darbeci zihniyete vurulacak en büyük darbe olacağını ifade etti. Soylu; “Yıllar yılı darbelerle bizi terbiye etmeye çalıştılar. Gezi olaylarıyla milleti birbirine kışkırtarak bizi terbiye etmeye çalışıyorlar. Bu ülkenin seçtiği insanlara boyalı basınlarıyla hakaret ederek terbiye etmeye çalışıyorlar. 28 Şubat’la bizi terbiye etmeye çalışıyorlar, 17-25 Aralık olaylarıyla bizi terbiye etmeye çalışıyorlar. 15 Temmuz gibi sırtımızdan yeniden hançerleniriz diye terbiye etmeye çalışıyorlar. Bu sebeple 16 Nisan sadece bir referandum değildir, 18 maddenin oylanması değildir. Bu ülke bizimdir, bu topraklar bizimdir. Bu referandum da bunun haykırışıdır. Anayasa Mahkemesi’ni, HSYK’yı, medyayı, darbecileri patron yapmak istiyorlar başımıza. 16 Nisan onların değil, milletin patron olacağı günün adıdır” diye konuştu.

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: izleyici 12 04 2017 04:06
boyabat akp önündeki münübüslerle gidebilecek kadar izleyici olmuş.birazı öğrenci gibiydi.<<<inşallah iyi bakım yapılmıştır kendilerine.

3. Yorum: aslan 11 04 2017 18:59
"bu millet!"in ismini teleffuz etmekten çekinenlerin ve "ataturk havalimani" yerine "yesilköy havalimani" diyenlerin,"tek devlet, tek vatan, tek millet" slogani beni hep gulduruyor? sanki simdiye kadar baska turlu soyleyenler varmis gibi?????

2. Yorum: bu soylu o soylu 11 04 2017 15:20
bu soylu reise ve akpartiye ağzına gelenleri söyleyen soylu değilmi. rğer o ise geriye 2 seçenek kalıyor
1. bu adam akpye geçmeden önce çok şey biliyordu ve bildikletimi açıklarım diye tehdit etti
2. bu tehditlerine karşılık reis ona sus payı vermek için numan hocaya yaptığı gibi bakanlık verdi.
sonuç:
nacizane bir vatandaş olarak, ağıza alınmayacak lafları söylediği adamı şimdi bakanlığı kaptıktan sonra o şahsı da başkan yapmak için il il dolaşan adama da
kendine kötü söz söyleten adamı bakan yapan adama da
hiç güvenim kalmsmıştır ve aynı saf'ta yer almam!
kendi fikrim.

1. Yorum: hafızalı 11 04 2017 06:17
akp ye katılmadan önce ak parti ve recep hakkında neler söylemişti.hatırlayınız.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

405577


Tasarım:DtGaNi