Yayın Tarihi:13 04 2017 05:04(817)

MHP İlçe Kongrelerini Tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop genelinde ilçe kongrelerini tamamladı.

Sinop merkez ile birlikte 9 ilçede kongrelerini tamamlayan MHP'de, ilçe başkanlarındaki isimlerde değişiklik olmadı. Ancak yönetimlere yeni isimler girdi.

Kongre sürecini tamamladıklarını belirten MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, MHP'nin güçlü kadrosu ile Sinop'ta çalışmalarına daha da azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğini söyledi.

Yönetimlere yeni giren ülküdaşlarına yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Ali Çakır, "Şu an itibariyle ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunuyoruz. İlimize hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte özellikle merkez ilçe kongremizde teşrifleriyle bizleri onurlandıran 25. dönem Kırıkkale Milletvekilimiz ve partimizin MYK Üyesi sayın Seyit Ahmet Göçer ile Kırıkkale İl Başkanımız Erdal Baloğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'ne il genelinde büyük bir teveccühün olduğunu dile getiren Ali Çakır; "Gittiğimiz ilçelerde partimizin politikalarını bir kez daha halkamıza anlattık. Kongrelerimizde partimize yeni üye olan arkadaşlarımız oldu. İlçelerimizde yaptığımız her kongre partimizin gücünü güç kattı" dedi.

Kaynak: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: 1 ci yorumcu 14 04 2017 03:17
aynen sayın erol akp ye değneklik yapsın akp nın kuklası olsun diye vermedim vermedik bunca oyları yazıklar olsun verdiğüm oylar haram olsun daha düne kadar tuğrul türkeşe ağzına geleni söyleyen bahçeli şimdi ne olduda akp lioldu tek adamlık değil tek saltanaklık padişalık için evet diyenlerede gün gelecek verdipümiz oylar haram olsun diyecekler eyyy bahçeli umarım aklın başuna gelir gerçi sende akıl olsa bu ülkeyi padişah sistemine destek vermessin hayırrr hayırrr hayırrr

2. Yorum: 1 ci yorumcu 14 04 2017 03:16
aynen sayın erol akp ye değneklik yapsın akp nın kuklası olsun diye vermedim vermedik bunca oyları yazıklar olsun verdiğüm oylar haram olsun daha düne kadar tuğrul türkeşe ağzına geleni söyleyen bahçeli şimdi ne olduda akp lioldu tek adamlık değil tek saltanaklık padişalık için evet diyenlerede gün gelecek verdipümiz oylar haram olsun diyecekler eyyy bahçeli umarım aklın başuna gelir gerçi sende akıl olsa bu ülkeyi padişah sistemine destek vermessin

1. Yorum: erol 14 04 2017 02:11
yillardir oy verdim bu partiye artık oyda yok ülke sizin yuzunuzden ıkiye ayrıldı yazıklar olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

411276


Tasarım:DtGaNi