Yayın Tarihi:13 04 2017 05:34(2246)

Boyabat Belediyesine Gelen Araçlar İçin Tören Düzenlendi

Boyabat Belediyesi’ne yeni alınan araçların hizmete alınması üzerine tören düzenlendi. Boyabat İtfaiyesi önünde gerçekleşen törene Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Coşar ve Satılmış Demir, belediye meclisi üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldılar.

Törende bir konuşma yapan belediye başkanı Şefik Çakıcı, kendisinden önce belediye başkanlığı yapmış başkanlara ve belediyede görev yapmış tüm görevlilere selam ve saygılarımı sunarım dedi. Başkan Çakıcı konuşmasında “Benden önceki başkanlarımız da Boyabatımıza önemli hizmetlerde bulundular. Ben de inşallah onlar kadar hizmet edeceğim, buna inanarak yola çıktım. Tabii ki hizmet sadece başkanıyla, zabıtasıyla, fen işleriyle olmuyor. Birlik ve beraberlik içinde oluyor. İşte göstergesi burada, işte Boyabat burada. Her zaman şunu diyorum, dedikodunun, riyakarlığın olduğu yerde bereket olmaz. Evlerde de dedikodu yalan varsa bereket olmaz. Kavganın olduğu yerde de hizmet olmuyor." dedi.

Başkan Çakıcı’dan sonra söz alan Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş hizmetlerinden dolayı başkan Şefik Çakıcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş “Başarılı bir belediye çalışanı, sabah 8 akşam 5 arası çalışmanın mantığında ‘benim her yaptığım iş Boyabatlı’ya yapılan bir hizmettir, kendi insanıma bir hizmettir. Ben burada akşama kadar çalışıp sadece maaş almak için değil, Boyabatlı’nın hizmetkarı olarak şeref duymak için çalışıyorum’ şuuruyla çalıştığında Boyabat’ı abat şehir yapar.

Ayrıca belediye çalışanı Boyabat’ın yerel yönetimi ilgilendiren her türlü problemden kendisini sorumlu tutar, belediye başkanına sahip çıkar. Tabii ki siz başkanınıza sahip çıktığınız gibi, başkanınızın da size sahip çıkması gerekir. İşte o zaman bu belediye Boyabat Kalesi gibi sapasağlam bir belediye haline gelir.

Sadece Boyabat’a sahip çıkmak ta yetmez, hepimizin bu ülkeye sahip çıkmamız lazım. Milletimizin 15 Temmuzda bu ülkeye sahi çıktığı gibi bundan sonra da her bir yurttaşımızın ülkemize sahip çıkması gerekmektedir. Bu millete, bu ülkeye sahip çıkarsak, işte o zaman torunlarımıza, yavrularımıza üzerinde bizim yaşadığımız gibi özgürce yaşayacakları bir vatan bırakmış oluruz. İnşallah 17 Nisan sabahı yepyeni bir Türkiye’ye ulaşmak dileğiyle hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: hayırullah 14 04 2017 20:07
gönlübol,allaha şükür gözümüz görüyor.sana bir soru bu ünüformalı zabıtalar ordusu boyabatta ne işe yarar.resimlerde olmayan daha fazla zabıta var 25bin nüfuslu yerde.bunlar kimin yeğeni,kimden torpilli.ben 100 bin nüfuslu yerde görev yapmaktayım bukadar zabıta görmedim.belediye kimsenin babasının çiftliği değil.300 den fazla adam çalışacak (komşu ilçeler hanönünün,saraydüzünün nüfusu kadar adam nerdeyse)hiç bir gelişme yok dünyanın parasını yandaşlara kira diye ver.kurulacak yeni sistemle beraber boyabatda mı eyalet olacak yoksa süper başkan kendisine ordu mu kuruyor.

6. Yorum: seçim rüşveti 14 04 2017 17:11
her seçim yada referandum öncesi böyle gösterişler yapılıyor gelenek hale geldi boyabatlı bu sefer bari kanmasın geleceğimizi kamyona kepçeye tercih etmemelidir bu çocuklarımızın geleceği vatanın bekası...

5. Yorum: keklik sokak 14 04 2017 03:50
araçlar hayırlı olsun,inşallah çay kenarının yolu, bu yeni araçlarla yapılırda bizde çamur içinde yüzmekten kurtuluruz.parkeler geldi çok şükür.

4. Yorum: gönlübol 13 04 2017 20:33
hıyrılah.mısın nesin niye nankörlük yapıyorsun allaha şükür her bayramda belediyeye yeni araç geliyor körmüsün ğörmüyormusn

3. Yorum: hayırullah 13 04 2017 18:58
allahtan iki senede bir sandığa gidiyoruz da belediyemize yeni araçlar veriliyor.seçimde olmazsa ne yapardık.

2. Yorum: kalmadı 13 04 2017 17:56
sayın başkan projeler artık tamam maşallah kısa sürede kırkınıda bitirdin helal sana boyabatı projelerinle çok değiştirdin çoooook

1. Yorum: gönlübol 13 04 2017 16:17
ilçemize hayırlı olsun başkanımızdan rabbim razı olssun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79178


Tasarım:DtGaNi