Yayın Tarihi:14 04 2017 06:04(1678)

Devlet Bahçeli'den 'hayır' çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmalarının 'eyalet' açıklamalarına Bahçeli'den tepki geldi. Bahçeli, "Cumhurbaşkanı da bunu kabulleniyorsa, o zaman 2 gün içinde eyalet sistemine karşı olan Ülkücülerin kararı ne olacaktır?" diyerek 'hayır' çağrısı yaptı.

Devlet Bahçeli, canlı yayında Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı.

Referandumla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Bahçeli, eyalet sistemiyle ilgili yöneltilen soruya şok bir çıkış yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanlarının 'eyalet' açıklamalarına çok sert tepki gösteren Bahçeli, "Cumhurbaşkanı da buna ses çıkarmıyorsa referanduma iki gün kala Ülkücülerin sandıktaki kararı ne olacak?" diyerek hükümete ve teşkilatlara mesaj gönderdi. Bahçeli'nin bu mesajı, 'AKP-Bahçeli işbirliğinde çatlak' olarak yorumlandı.

Bahçeli, eyalet sistemiyle ilgili şu sözleri söyledi:

"Şimdi eyalet sistemini getireceğiz diye bir Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak söylüyor. Cumhurbaşkanı da buna ses çıkarmıyor, bunu kabulleniyor ise, o zaman iki gün içerisinde eyalet sistemine karşı olan, üniter yapıda düşüncesi olan Ülkücülerin kararı ne olabilir? Bunları düşünmek lazım. Ben kendisine iletmedim. Bunu saklamanın bir manası yok. Benim iletmeme gerek de yok. Ben olsam o danışmanları çoktan görevden alırdım."

BAHÇELİ 'HAYIR' DİYOR!

Devlet Bahçeli'nin canlı yayında söylediği sözler sosyal medyanın da gündemine oturdu. Bahçeli'nin hükümete ve teşkilatlara gönderdiği mesajla ilgili atılan binlerce tweet, #BahçeliHayırDiyor tag'inin 3. sıradan Türkiye gündemine girmesini sağladı.

Kaynak: Yeniçağ

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: fazıl samsa 15 04 2017 05:31
boyabat gazetesi hayircilarin parti bürosu gibi çalışıyor inşaallah pazar akşamı göreceğiz kim kazanacak göreceğiz boyabatin beyaz türklerinin( kızılelma)türklerinin nasıl hüsrana uğradıklarını hatta nasıl yüzlerini ekşilttiklerini görür gibiyim aha buraya yazıyorum % 64 demedi demeyin boşuna algı operasyonu yapmayın vatanını seven ülkücülerin evet vereceğini adım gibi biliyorum boşa kürek cekiyorsunuz ben boyabati iyitanıyorum gerçek boyabatli ülkücüler allah'ın izniyle evet diyecek

6. Yorum: vatandaş 15 04 2017 03:31
boyabat gazetesi haberci ve gazateci değil bir yalan makinasıdır

5. Yorum: hicri 15 04 2017 02:03
bak milat sana konuşmayı yeni öğrenen 2 yaşındaki çocuğuma anlatır gibi anlatayım.evet çıkmaması için en basitinden bir yol var kilit parti hdpkk eğer hdpkk evet derse sen hariç akp nin büyük bir kısmı hayır der ve iş biter.ama hdpkk hayır demiş gibi yaparsa evet çıkmaması zor görünüyor burda iş vatanını milletini seven ve siyasetten anlayan tüm partililere düşüyor.takılmışsın sabah ak dediğine akşam kara diyen pinokyonun peşine vara yoğa atlıyorsun.bak hdpkk 2-3miting anca yaptı haziran seçimlerinde gitmedik il çıkmadık proğram bırakmadılar nerdeler şimdi pis pis sırıtıyorlar etek altından.evet çıksın yine yağlı ballı olacaklar olamazlarsa bu sefer bildikleri yönteme başlıyacaklar.biz başta eyalete sonra sınırsız yetkiye sahip devletin malını har vurup harman savuran tek adamlığa,yalana,karşıyız.
babam başkannolacaksa bile hayyır!!!!##

4. Yorum: hayırullah 15 04 2017 01:16
milat sen nekadar yalaka bir adamsın.c.başkanının başbakan iken verdiği demeçler var aç izle.fatih altaylıya verdiği röportaj,hande fırata verdiği ve lazistan,kürdistan var diye saçmaladığı röportajları var. tarih ve gündem yoksunu kitap okumayan bir lider mi olur.adamın 100 ün üzerinde şuan danışmanı var bir de başkan olunca sen düşün.bilgili olsa okadar danışmana ne gerek var.adnan tanrıverdi diye bir danışmanı var 2015 de konuşmuştu o günde ülkücüler sesini yükseltip ne diyor bu herif demişti.evet derseniz geri dönüşü olmayan bir yola gireriz.hayır derseniz herkes kendine bir çeki düzen verir 18 madde tekrar gözden geçirilir ortak bir metinde bütün partililer uzlaşır ve o zaman çoğunluk evet diyebilir.

3. Yorum: aslan 14 04 2017 17:33
"milat"; gerçek fetöcülerin karsilarindakilerin tumunu fetöcü olarak suçladiklarina sahit oluyoruz? çok yakin gelecekte bu husus açiga çikarilacak elbette! ben buna inaniyorum...

2. Yorum: börü 14 04 2017 16:05
uzun yıllar aynı kederde tasada ülküde yaşamak istiyorsak -bolunmemek için hayırda hayır var.aklı olan herkes hayır vermelı .

1. Yorum: milat 14 04 2017 15:42
bahçeli twitterdan gerekli açıklamayı yaptı,bu konuda rte de gerekli cevapları verdi. sosyal medyada fetöcülerin bu yaptığı algı operasyonunun propagandasını yapmakta boyabat gazetesine düşmüş.ne yaparsanız yapın bu milleti yenemeyeceksiniz,diz çöktüremeyeceksiniz,devlet için millet için 16 nisanda evet diyeceğiz, yaptığınız bu algı operasyonlarına sandıkta cevabını vereceğiz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

96236


Tasarım:DtGaNi