Yayın Tarihi:15 04 2017 05:59(1628)

Bir yastıkta ihtiyar, bir yastıkta bahtiyar olun…

Bir yastıkta 40 yıl projesi kapsamında yapılan tören, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, belediye yetkilileri, kamu yetkilileri ve misafirlerin katılımıyla Darızözü Köyü'nde düzenlendi.

Törende konuşan Şefik Çakıcı; "Baharın güzelliğini yaşadığımız bu günde bir yastıkta 40. Yılını tamamlamış Darıözü ve Kartaloğlu Köyümüzün güzel insanlarının mutluluklarına ortak olduk. Sevgiye dair fedakarlığa dair ne varsa sizlerde var. Sevgi ve vefaya dair güzelliklerin kendilerinde vücut bulduğu bu büyüklerimize hayatlarının her gününü bahar tadında mutlu ve güzel geçirmelerini diliyorum." dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: onur 15 04 2017 18:07
çok büyük bir proje allah üçüncü dünya ülkelerine de nasip etsin.....ancak ülkeler böyle dahiyane büyük projelerle kalınır. ...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33018


Tasarım:DtGaNi