Yayın Tarihi:16 04 2017 21:50(842)

Sinoplular sandık başında

Anayasa değişikliği için Sinop’ta da oy verme işlemi başladı. Sinop merkezde ve ilçelerindeki okullarda kurulan sandıklardaki görevliler, sabah erken saatlerde görev yapacakları okullara giderek hazırlıklarını yaptı. Sandık görevlileri, oy kullanma işlemleri öncesinde zarf, tercih mührü ve pusulaları hazırladı. Oy kullandığı okullara sabahın erken saatlerinde giden vatandaşlar, zaman zaman yoğunluk oluşturdu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için ülke genelinde bugün yapılan Anayasa Değişikliği halk oylamasında oy kullanacak Sinoplular sabahın erken saatlerinde sandık başına gitmeye başladı. Okullarda asılı listelerden isimlerini kontrol eden ve daha sonra sandık görevlilerine nüfus cüzdanlarını ibraz ederek oy pusulalarını alan vatandaşlar, hazırlanan bölüme geçerek oylarını kullanmaya başladı. Yaşlılar ise yakınlarının yardımıyla sandık başına getirildi.

Sandık alanlarına sabahın erken saatlerinde giden vatandaşların yanı sıra siyasi parti temsilcileri de sandık görevlilerini ziyaret etti.

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl Başkanı Ali Çöpcü ve Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al ile birlikte sandık başındaki görevlileri okullarda ayrı ayrı ziyaret ederek, oy kullanmak üzere eğitim kurumlarına gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: Haber Akasya

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

58234


Tasarım:DtGaNi