Yayın Tarihi:17 04 2017 18:18(2373)

Boyabat'ta Referandum Coşkusu

Referandum oylamasından sonra Evet sonucu ile Boyabat Belediyesi Kültür Merkezi önünde muhteşem kutlama gerçekleştirildi.

Bu coşkulu kutlamaya AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sırasıyla Boyabat halkına seslenen konuşmacılardan sonra kürsüye gelen AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş teşekkür konuşması yaptı.

Kaynak: Boyabat Bülteni

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: erol 20 04 2017 17:02
artık terör biter işsizlikte biter 18 yaşında vekil oluyorsunuz sevinin sevinin.

5. Yorum: 1.yorumcuya 18 04 2017 14:12
çataklı gardaş, sen şimdi bu sonuca doya doya sevin istanbulu ankarayı kale gibi görüp oraları kaybedenler de kaybettiklerine üzülsün.
bu sevinç gösterilerini yapanlar yatsın kalksın bahçelinin dönekliğine sevinsin.
sonuç inşallah vatana millete hayırlı uğurlu olur.
herşey türkiye cumhuriyeti için...

4. Yorum: eyy!!bahçeli!! 17 04 2017 21:35
şimdi şu resimleri sonuçtan haberi olmayan birine göstersen %70-80ile kazanılmış sanar. istanbul kaybedilmiş, ankara kaybedilmiş bahçeli ve bbp ye rağmen %51'i başarı sayanlara tek söyleyeceğim;
pkk'nın şarkıcısı, şarkılarında türkiyeye hakaretler savunan şivanperver ile kolkola girip d.bakırda konser veren biz değildik. hepimiz şivanpeveriz diyende bizim oylarımızla gelen başbakan olmadığı için biz o hepimizin içinde değiliz.
fetöyle kankardeş olup adamlarını m.v. ve bakan yapan da biz değildik. hasretinle yanıtoruz gel hocam diyende biz değildik.
şimdi yüreğiniz varsa söyleyin bakalım;
kim pkklı kim fetöcu??
allah'ın bir adaleti vardır ve tecelli edeceği gün yakındır.

3. Yorum: 9.köy 17 04 2017 20:14
hırsızlık kutlanır mı?

2. Yorum: milat 17 04 2017 19:39
bu zafer rte yi sevenlerin zaferidir. ak parti teşkilatında kümelenmiş bir takım menfaat şebekeleri ve hiç bir vizyonu olmayan örneğin saraydüzü belediye bşk. yada elinden sigara düşmeyen (rte acaba elinde sigara milletin içinde dolaşan ilçe başkanını görse ne yapardı) halkla hiç bir iletişimi olmayan vasat ilçe başkanı,ak parti ruhuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan il meclis üyesi,varlığı yokluğu hiç belli olmayan pasif gençlik kolları başkanı gibiler varken sayın vekilim yinede şükredin bu kadar oy aldığınıza ve sanmayın ki halkın teveccühü bu bozulmuş teşkilatlara. ak parti bu teşkilatlardaki kokuşmuşluğu gideremezse korkarım sayın vekil 2019 reisi başkan yapar ama ak parti mecliste bu denli başarı sağlayamaz.şimdiden dava adamı, gençlere önder olacak,onları teşkilatlandıracak ve 2019 genç nüfusu hazırlayacak bir gençlik yapılanması ve başkanı atayın syn.vekil

1. Yorum: çataklı 17 04 2017 18:42
hani sizin pofpoflayıp yayınladığınız hayır çıkan anketleriniz nerede . bu milleti siz hala çözemediniz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

20728


Tasarım:DtGaNi