Yayın Tarihi:18 04 2017 17:29(888)

Başkan Orhan'dan Kutlu Doğum Haftası Dolayısıyla Kutlama Mesajı

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Sinoplu İş Adamları Derneği Başkanı Rafet Orhan bir mesaj yayımladı. Başkan Orhan şu ifadeleri kullandı; “Üç ayların rahmet iklimiyle buluştuğu bir kutlu doğum haftasına daha girmiş bulunmaktayız.  Miladi 20 Nisan’da dünyaya teşrif eden Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.); rahmet, muhabbet, doğruluk ve güven insanı kişiliği ile bireysel ve toplumsal hayatımıza diriliş, silkinme ve değer katmıştır.

Sevgi ve merhametin kaynağı, yaratılmışların en şereflisi Peygamberimizin doğumu bütün insanlık için kurtuluşun, huzurun ve mutluluğun habercisi olmuştur.

O’nun hayatı; dürüstlüğün, istikametin, erdemin, şefkat ve merhametin doğru ile yanlışı birbirinden ayıran ölçüsüyle bizleri aydınlatırken, mukaddes sözleri, tavsiyeleri, yaşayış ve hayatı algılama şekliyle de bütün bir kâinat için mutlak ‘rehber’ mesabesinde yer almaktadır.

Verdiği mesajlar ve sahip olduğu yaşantısıyla sadece geçmişe değil günümüze de ışık tutan Peygamberimiz, gelecek dönemlerde de sorunların ve sıkıntıların aşılmasında en temel başvuru kaynaklarından biri olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aileminin Kutlu Doğum Haftası'nın kutluyor, bu haftanın İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

80239


Tasarım:DtGaNi