Yayın Tarihi:20 04 2017 05:06(848)

Genç MÜSİAD Teşkilatlanma Çalışmalarına Hız Verdi

Genç MÜSİAD Türkiye Koordinatörü Halil İbrahim Boz, Genç MÜSİAD Sinop Şubesinin teşkilatlanma çalışmalarına ve faaliyetlerine hız vermek amacıyla Sinop’a geldi. MÜSİAD Sinop Gençlik Kurulu ile bir araya gelen Boz, Genç MÜSİAD’ın Türkiye geneli projeleri ile ilgili istişare yaptı.

Halil İbrahim Boz ve MÜSİAD Sinop Gençlik Kurulu üyeleri teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ı ve Sinop E Tipi Cezaevi Müdürü Özer Duman’ı makamında ziyaret ettiler.

Halil İbrahim Boz, Sinop Üniversitesi Rektörü Nihat Dalgın’a gelecek yıl içerisinde başlatacakları “Young Business Academy” projesi hakkında bilgi verdi.

Boz: “Genç işadamlarını yetiştirmek için yapılan “Young Business Academy” projesi kapsamında üniversite öğrencilerini daha öğrenci oldukları yaşlarda keşfederek okulları biter bitmez başarılı oldukları takdirde büyük holdinglerde işe başlatacağız. Toplamda 8 hafta boyunca cumartesi günleri yapılacak olan eğitimlere THY Genel Müdürü, Sabancı Holding Genel Müdürü ve bunlara benzer birçok büyük şirketlerin CEO’larının gelerek öğrencilere girişimcilik kursu verecekler ve bu eğitimin sonunda alacakları sertifikalar ile bu şirketlerde stajyer olarak yaz tatillerini değerlendirip okulları bittikten sonra staj yaptıkları şirketlerde çalışabileceklerdir.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51248


Tasarım:DtGaNi