Yayın Tarihi:20 04 2017 05:20(804)

Gökmen’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gökmen mesajında şunları kaydetti:

“Milli birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren unsurların başında gelen Peygamber sevgisinin zirveye ulaştığı Kutlu Doğum Haftası’ndayız. Kardeşlik ve ümmet olma duygularımızı pekiştiren bu haftayı büyük bir sevinçle yaşıyoruz.

Peygamber Efendimiz, dünyanın iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde, âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir. İnsanlığa, yaradılış gayesine en uygun nasıl yaşayarak ulaşacağını tarif eden yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim, O’nun vesilesiyle bize indirilmiş, tebliğ edilmiştir.

O, insanların en hayırlısı, Allah’ın son elçisi, hakikatin sadık emanetçisi, sözüne ve yaptığına herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin’di; Allah’ın insanlar arasından seçtiği bir doğruluk timsaliydi.

Bugün, içinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası’nda; kanla, gözyaşıyla, acı ve zulümle sarsılan insanlığın O’nun ebedi mesajını; sevgiyi, barış ve merhameti hatırlamasını temenni ediyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın bu yılki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin ana temasını ‘Peygamber ve Güven Toplumu’ olarak belirlemesinin özel bir anlam ifade ettiğini düşünüyorum. Dünyayı kuşatan güven probleminin önemli boyutlara ulaştığı günümüzde, Emin Peygamber’in emin ümmeti olabilmek için mümin gönüllerde bir bilinç ve farkındalı koluşturmak mühim bir adımdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu haftanın bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

‘O Müminler ki emanetlerine ve ahidlerine sadakat gösterirler.’

(Mü’minun Suresi, 23/8)”

Ahmet Hilmi Gökmen
MÜSİAD Sinop Başkanı

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 22 04 2017 04:47
mumtazer türköne (fetö"den tutuklu) ve sürekasinin uydurdugu ve diyanet isleri baskanliginin kabul edip yillardir islam dinine mensup insanlarin kandirildigi bir (sözde) hafta. (aslinda fethullah gülen'in dogum gunune rastladigi için sabitlenen bir hafta oldugu soyleniyor)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

48245


Tasarım:DtGaNi