Yayın Tarihi:20 04 2017 17:57(502)

“Gün birlik ,beraberlik ve dayanışma günüdür”

SİAD Başkanı Rafet Orhan, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi referandum sonuçlarını değerlendirerek kamuoyuna çağrıda bulundu.

Sinoplu iş adamları derneği başkanı Rafet Orhan referandum sonucunun belli olmasından sonra yaptığı yazılı açıklamasında; Anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasının yüzde 85 gibi bir katılımla başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini hatırlattı Orhan, böylelikle Türk halkının demokrasiye olan inancını, vatan sevgisini ve sahiplenme duygusunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini kaydetti.

Başkan orhan açıklamasında” hayırcısıda evetciside bu ülkenin insanı , milletimiz tercihini yapmıştır. Demokrasilerde halkın iradesi herşeyin üzerindedir kampanya döneminde yaşanılan gerginliklerin ve kutuplaşmaların artık sona ermesi gerekiyor gün birlik günü, gün beraberlik günü hayırcısıyla evetcisiyle birbirimize kenetlenme günüdür. Toplumun kaosa değil sevgiye saygıya ve hoşgörüye ihtiyacı var tüm kamuoyunu sağduyulu davranmaya siyasetçileri ve yöneticileri de birleştirici toplumu kucaklayıcı mesajlar vermeye davet ediyorum.” diye konuştu.

Başkan açıklamasının son bölümünde; Türkiye Cumhuriyeti anayasa değişikliğinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak tüm halkımızı bu demokrasi şöleninde yer almasından dolayı tebrik etmeyi ihmal etmedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

68108


Tasarım:DtGaNi