Yayın Tarihi:21 04 2017 02:47(654)

Öğrenciler Turizm Haftasına Renk Kattı

Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu Rekreasyon Öğrenci Kulübü tarafından “41. Turizm Haftası Kutlamaları" etkinliği düzenlendi.

Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen etkinliğe; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem Sürücü, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Alpay Tırıl ve Yrd. Doç. Dr. Ali Turan Bayram, akademik kadro ve öğrenciler katıldılar.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını yapan Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Turan Bayram, etkinliği düzenleyen öğrencilere teşekkür etti.

Etkinlikte Rekreasyon Öğrenci Kulübü üyeleri tarafından katılımcılara, ‘Turizm Haftası ve Turizmin ülkemizdeki önemi’ konuları, renkli ve dikkat çekici skeçlerle anlatıldı.

Etkinlikte Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri izleyenlerden tam not aldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73115


Tasarım:DtGaNi