Yayın Tarihi:26 04 2017 02:51(1745)

YBO’lu Karikatüristler Yine Şampiyon

Ünye’de yayımlanan Çangal Mizah Dergisi tarafından ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen karikatür yarışmasında ünlü karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu’nun Yaşar Topçu YBO’lu öğrencileri Rümeysa Gül Tunç “Birincilik”, Çiğdem Öztürk de “İkincilik” ödülünü kazandı…

Ünye'de yapılan 23 Nisan kutlamaları etkinliğinde, Çangal Mizah Dergisi'nin düzenlediği karikatür yarışmasının ödül töreni de yer aldı... Ünye Kaymakamı (Boyabat Eski Kaymakamı) Ümit Hüseyin Güney yarışmaya Ünye'den katılıp 3. olan öğrencinin ve mansiyon ödülü alan iki minik öğrencinin ödüllerini kendilerine takdim ederken, yarışmada 1. ve 2. olan Sinop/Boyabat Yaşar Topçu YBO öğrencileri Rümeysa Gül Tunç ve Çiğdem Öztürk ile 4. olan Zonguldak/Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisinin ödüllerini ise kendilerine ulaştırılmak üzere, Çangal Dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ulvi Gündoğdu'ya verdi.

Yarışmada ayrıca Aşkın Ayrancıoğlu’nun YBO’lu öğrencileri Caner Çakır, Serkan Güdükoğlu, Reyhan Akgiş, Merve Yurtseven ve Emine Tunç’un karikatürleri de finale kalarak Çangal mizah dergisinde yayımlanma hakkı kazandı…

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15934


Tasarım:DtGaNi