Yayın Tarihi:26 04 2017 05:27(2993)

Ayancıklı Ozan Utku Taşkın, Samsun'da kazada hayatını kaybetti

Ayancık Esnaflarından Mali Müşavir Emin Taşın’ın, Samsun üniversitede okumakta olan oğlu Ozan Utku Taşkın Samsun Atakum Mevkiinde yaya olarak seyir halindeyken araç çarpması sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Samsun’un Atakum İlçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda Bafra istikametine doğru seyreden Şebnem V.’nin kullandığı 06 FF 7855 plakalı otomobil, önündeki bir araçla çarpıştıktan sonra sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle yol kenarındaki kaldırıma çıktı.

1 ÖLÜ, 5 YARALI

Meydana gelen feci kazada polis memuru Emre B., yaya Ozan Utku Taşkın, işyerinde bulunan müşteri Muhammed Emre K., araç sürücüsü Şebnem V., araç içindeki çocukları Taha Utku V. ile Tuna V. yaralandı. Yaralılardan Ozan Utku Taşkın, kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Kaynak: Ayancikgazetesi

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sevgi 27 04 2017 20:13
genc kardesimize cok ama cok uzuldum. kederli ailsesinin acisini paylasiyor sabirlar diliyorum. huzur icinde uyu ozan utku.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50952


Tasarım:DtGaNi