Yayın Tarihi:27 04 2017 19:06(4177)

Boyabat Sinop Yolu'nda Kamyon Devrildi: 1 Ölü

Boyabat Sinop Yolu'nda bugün (27 Nisan 2017 Perşembe) saat 12.00 sıralarında kamyon devrildi. Kazada tır sürücüsü hayatını katbetti.

05 ED 44 Plakalı kamyon sürücüsü Boyabat’tan Sinop istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücünün aracı toparlamak için direksiyonu kırması ile kamyon yola devirdi. Bu esnada kamyondan fırlayan sürücü, yolun dışına savruldu.

Olay yerine gelen ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan sürücü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Devrilen kamyon nedeniyle Boyabat Sinop Yolu ulaşıma kapandı. Devrilen kamyonun kaldırılma çalışmaları devam ediyor. Sinop ve Samsun istikametine gidecek araçların yol durumunu öğrenerek yola devam etmeleri duyurulur.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

124393


Tasarım:DtGaNi