Yayın Tarihi:28 04 2017 19:52(4558)

Offroad sezon açılışı Boyabat'ta

2017 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak yarışı, 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde Sinop Off-Road Kulübü (SİNOFF) tarafından Boyabat'ta yapılacak. Bölgede yılın en önemli spor etkinliklerinden birisi olarak öne çıkan organizasyon, Sinop Valiliği, Boyabat Kaymakamlığı, Boyabat Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla düzenleniyor.

Yeni Otogar mevkiinde oluşturulan parkur, seyir keyfi yüksek ve kolay izleyebilecek şekilde büyük bir özenle hazırlandı.

Offroad sezon açılışı niteliğindeki yarış, 29 Nisan Cumartesi günü saat 12.00'de şehir merkezi Eski Otogar önünden verilecek olan seremonik start ile başlayacak. Organizasyonun ilk günü Tayyareci Nuri Bey etabında, ikinci günü ise Şehit Ömeroğlu Mustafa etabında adrenalini yüksek engelli parkurların büyük çekişmelere sahne olması bekleniyor.

Pazar günü saat 11.05'de Daylı Stadı mevkiinde verilecek olan start ile devam edecek olan büyük heyecan, saat 19.30’da Boyabat Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek ödül töreniyle son bulacak.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gazi 29 04 2017 05:28
bu işi yaparsa şefik başkan yapar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

75138


Tasarım:DtGaNi