Yayın Tarihi:05 05 2017 05:20(753)

Kontrolden çıkan otomobil 2 kişiye çarptı

Sinop’ta meydana gelen kazada kontrolden çıkan bir otomobil, yol kenarında bulunan merdivenlerde oturan lise öğrencilerine çarptı.

Kaza Sinop merkez kumkapı mevkisinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre E.A. yönetimindeki 34 POS … plakalı araç, kumkapı mevkisine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten sahile uçtu. Büyük bir hızla kuma çakılan araç bu sırada sahile inen merdivenlerde oturan B.U. ve K.Ç. isimli lise öğrencilerine çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralı gençler, daha sonra ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araç sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, otomobilde büyük oranda maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

243224


Tasarım:DtGaNi