Yayın Tarihi:29 06 2017 07:49(1997)

Şehit Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şırnak’ın Uludere İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 3 askerden 35 yaşındaki Astsubay Şenel Ağıl Turhallı hemşehrileri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Astsubay Şenel Ağıl’ın cenazesi ilk olarak Fatih Mahallesi’nde bulunan baba ocağına getirildi. Burada alınan helalliğin ardından şehidin naaşı törenin yapılacağı Cumhuriyet meydanına getirildi. Öğle namazına müteakip burada İl Müftü Vekili Mustafa Özdemir tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası kılınan cenaze namazında sonra şehit Astsubay Şenel Ağıl’ın cenazesi Kale Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Tokat Valisi Cevdet Can, Ak Parti Tokat Milletvekilleri Prof. Dr. Celil Göçer ve Prof Dr. Coşkun Çakır, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Sinop Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, G.O.Ü. Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Şenyurt Belediye Başkanı Ünal Arslan, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehidin ailesi ile birlikte kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Kaynak: Turhal Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

95051


Tasarım:DtGaNi