Yayın Tarihi:30 06 2017 03:44(1067)

Taşköprü Doğalgaza Kavuşuyor…

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan yapılan açıklamaya göre, 2017 Mart-Haziran döneminde alınan kurul kararlarıyla, Taşköprü ilçemiz bu yıl sonuna kadar doğal gaza kavuşacak.

Taşköprü de aralarında olduğu ilçelere doğalgaza kavuşması için inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları enerji nakil hatları, takodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla ihtiyaç duyulan taşınmazların Boru hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı 17 Haziran 2017 tarihli 30099 sayılı resmi gazetede yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Mart ayında Kastamonu mitinginde Taşköprülülere müjdeli haberi vermesi üzerine Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın girişimleri netice verdi ve doğalgaz borularının ilçeye gelmeye başlamasının ardından kamulaştırma çalışmalarının da hızlı bir şekilde yapılması kararı resmi gazetede yayınlandı.

Bayram sonrası ilçede doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde başlayacak olmasının müjdesini veren Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Taşköprü’nün geleceği ve mevcut yaşayan vatandaşlarımız açısından hem ekonomik, hemde yaşam standardının artması bakımından önemli bir hizmet olacağına inandığımız doğalgaza nihayet kavuşuyoruz. Taşköprülüler bunu çoktandır hak etmişlerdi. Ama bu süreci sağlamamız kolay olmadı. Bu konuda özellikle Milletvekillerimizin, il ve ilçe teşkilatımızın birlikte destek olmalarının yanında ilçemizdeki tüm siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve tüm Taşköprü halkımızın duyarlılığı ile nüfus noktasında ki 20 bin rakamına ulaşmamız sonucu olumlu bir neticeye varmış bulunuyoruz.

Haber: Mehmet Tuğcu

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: vatandaş 03 07 2017 01:35
bundan bir kac yıl önce abanelik istenildi taşköprülüler seferber oldu sayıyı bulalım diye boyabat ise abane olacaklara engel oldu şimdi taşköprüyü seyredesiniz hayırlı seyirler

1. Yorum: yavuz sarı 30 06 2017 05:23
ey boyabat'ın siyasileri vezirköprüde var taşköprüde olacak iki ilçede bizim ilçeden küçük ama sizlerden daha etkililer,yeni bir yakıt sistemi bulununca 200 sene sonra boyabat'a da gelir inşaallah.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

400701


Tasarım:DtGaNi