Yayın Tarihi:02 07 2017 03:18(906)

Altyapı'da Yer Teslimi Yapıldı

Durağan'ın Kanalizasyon, Yağmur Suyu Kanalları ve Atık Su Arıtma Tesisi inşaatı için Yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

İller Bankası Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından oluşturulan heyette yer alan heyet başkanı İnşaat Mühendisi Cevdet Şensoy, Elektrik Mühendisi Haluk Özer, Makine Mühendisi Emir Özer ve Yüklenici firma Miray Yapı İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. sorumlusu Yasin Haşlak, Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ile görüşerek Altyapı sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, yaptığı açıklamada: " 2014 Yerel seçimlerde vaatlerimiz arasında yer alan Altyapı projemiz hayata geçiyor. Heyet projenin uygulanacağı yerlerde incelemelerde bulundu. İnşallah kısa sürede inşaat çalışmaları başlayacaktır. Yıllardır kangren olmuş bir sorunu ortadan kaldıracağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin değişimini ve gelişimini kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda her alanda ilçemizin altyapı, üstyapı ve ulaşım konularında hazırladığımız projeler doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katarak Durağan halkının mutluluğu için çalışıyoruz. Projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

40510


Tasarım:DtGaNi