Yayın Tarihi:02 07 2017 18:43(2826)

Çukurhan Köyü Birlik Camii Açıldı

Çukurhan Köyü Birlik Camii Kur’an Kerim okunması ve dualarla açıldı.

Açılışa İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan, kurum müdürleri, davetliler ve köy halkı katıldılar.

Başkan Çakıcı açıklamasında; Çukurhan Köyü Birlik Camii açılışını Kur’an Kerim okunması ve dualarla yaptık. Emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun dedi.

Kaynak: Boyabat Gündem Gazetesi

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: çukurhanlı 07 07 2017 00:19
proğramda ak partinin temsil edilmemesi ve il veya ilçe müftülerinin katılmamasının sebebi, ilçe müftüsünün bu camiye karşı olduğu dedikodularının doğru olduğun bu şekilde ortaya çıkmıştır.
ilçe müftüsünün bu camiye karşı olması siyaset ede mi etki ediyor.
camimiz diyanete bağlı bir cami değilmi. değilse kaymakamın ve belediye başkanının resmi açılışta ne işi var.ak parti bağcılar ilçe başkan yardımcısı rüstem tüysüz istambuldan sinop akpartiyi temsilen mi geldi acaba.yüzde 90 üzerinde oy veren bir köye o partinin temsil edilmemesi şaşılacak bir durumdur.chp'nin bile telgraf göndermesi dernek yönetimininmi yoksa akpartinin mi eksikliği

4. Yorum: dikkat 06 07 2017 04:19
emeği geçen herkese teşekkür ederiz. çok güzel bir eser ortaya çıkmış. ancak dikkatimi ceken bir konuyu dile getikmek isterim. yüzde doksanin uzerinde oy alan ak partinin parti olarak btemsil edilmemesi dikkat çekici.

3. Yorum: dernek yönetimi 04 07 2017 04:36
çukurhan köyü cami yaptırma ve yaşatma derneği olarak cami inşaatı başladığı günden bugüne kadar maddi ve manevi destekte bulunan herkese ve açılış törenimize katılan tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.allah hepsinden razı olsun.

2. Yorum: ben kimim 03 07 2017 22:31
caminin yapılışında emeğini hiçbir şekilde esirgemeyen dernek başkanına ve yönetimine köy halkına istanbul daki dernek başkanına ilçe kaymakamına teşekkür ederim.allah c.c hayırlarını boşa çıkarmasın gerçekten güzel bir cami olmuş

1. Yorum: aydınlılı 03 07 2017 16:38
emeği geçenlerden allah razı olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384603


Tasarım:DtGaNi