Yayın Tarihi:04 07 2017 05:57(1325)

Bu Termometre Boyabatı Ölçtü

3 Temmuz 2017 Pazartesi Boyabat’ta açık ve güneşli alanda termometre sona vurdu. Bir otomobil üzerine yerleştirilen termometre saat 15.00 sıralarında açık ve güneşli alanda 60 dereceyi aşarken, gölgelik alanlarda ortalama 40 dereceyi gösterdi.

Boyabat Temmuz ayının gelmesi ile birlikte en sıcak anlarını yaşarken, gelen tatilciler ise yayla havası için piknik alanlarına koşuyor.

Uzmanlara göre, Tuzdan uzak durulmalı, Sıvı tüketimi günlük en az 2 litre olmalı. Yiyeceklere de dikkat etmek gerekiyor. Yağlı, ağır yiyeceklerden uzak durulmalı. Sebze ve zeytinyağlı yiyecekler tercih edilmeli. Kızartmalar yerine, ızgara veya haşlanmış besinler düşünülmeli.

Bulantı, baygınlık hissi, aşırı çarpıntı gibi durumlarda ise ya doktoruna veya yakın bir sağlık kuruluşuna başvurup muayene olmak yararlı olabilir

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

56832


Tasarım:DtGaNi