Yayın Tarihi:06 07 2017 06:15(2327)

Düve kesimi yasaklandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, düve kesimine yasak getirildiğini ve kurbanlık olarak sevkine izin verilmeyeceğini açıkladı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, TRT Haber'de yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda dişi hayvan kesimini yasakladıklarını belirtti.

Çelik, "Kurban Bayramı'nda dişi hayvan kesimini yasakladık. Kurban pazarına girmemesi için çok sıkı denetim yapacağız. Pazara gelişini engelleyeceğiz" dedi.

Faruk Çelik, Vatandaşlar açıklamalarımızı dikkate alsın istiyoruz. Bu milli bir meseledir. Keserek çözemeyiz, hayvan varlığımızı arttırmalıyız vurgusunu yaptı.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: aydın 17 07 2017 21:25
yasak getirdiyseniz o zaman 1000 binlerce insanlara yardım etmeniz şazim yoksa insanlar bu kadar borç atından kalkamaz borç yüzünden intar ederse sorumlusu siz olacaksınız....

2. Yorum: isimsiz 07 07 2017 03:35
eğer bir karar veriliyor ise bu karar vatandaşı etkiliyor ise bu kararı daha o iş için bir yıl varken verilir bayrama 2 aydan daha az süre kala verilmez eğer böyle bir karar veriyor isen bu oturduğun koltuğa hakarettir ve o makamı hak etmiyorsunuz. kurbanlık besleyen aileler 1 yıl önceden bunları alıp besliyor ve kurbanda satmak için ve eğer sen kalkıp bu olmaz yasak diyorsan vatandaş ve çiftçi kadar bir bilgin ve deneyimin yoktur seni o koltuğa getiren de onlardır eğer sen kesmeyi değil üretim diyorsan bu kararın doğru olduğuna inanıyorsan kimseyi mağdur etkiyeceksin ve bir daha kararınızı düşünmenizi istiyorum...

1. Yorum: uzaklardan 06 07 2017 21:29
işten anlamayan adam bakan olursa böyle olur.8 ay önce alınan hayvanları besici ne yapacak faruk efendi diye adama sorarlar.böyle bir karar bir sene önce alınıp besiciye bildirilir.oturduğun koltuktan ben yasakladımla olmaz bu işler bakan efendi.ben keseceğim düve sende engel ol


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34293


Tasarım:DtGaNi