Yayın Tarihi:11 07 2017 04:30(329)

Tekzip

www.haberakasya.com isimli internet sitesini kaynak göstererek sitenizde yayınlanan“ MHP Genel Merkez’e Vefasızlık Eleştirisi” adlı haberde sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Hüseyin Ulusoy’un ifadelerine yer verilirken kendisinin Türk Sağlık-Sen Sinop şube Başkanı olduğunu ifade edilmiştir.

Türk Sağlık-Sen Sinop Şubesi yasa gereği üye sayısı 400’ün altına düştüğü için sendika genel Merkezimiz tarafından kapatılmış ve yönetim kurulu üyelerinin tamamının görevleri sonlanmıştır. Dolayısıyla Hüseyin Ulusoy’un sendikamız Sinop Şube Başkanı değildir, ayrıca teşkilatımızda herhangi bir görevi de bulunmamaktadır.

Yanlış anlaşılmaların sonlandırılması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından, bu açıklamanın 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan YayınlarınDüzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunun 9 uncu maddesine istinaden internet sitenizde ana sayfanızdan kullanıcıların doğrudan ulaşabileceği şekilde ve tekzip başlığı altında bu metnin yayınlanmasını ve söz konusu haberden “ Türk Sağlık-Sen Sinop Şube Başkanı” ifadelerinin çıkarılmasını talep ediyoruz.

Av. Burcu Yaban VAROL
Türk Sağlık-Sen Genel merkez Vekili

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113515


Tasarım:DtGaNi