Yayın Tarihi:13 07 2017 04:57(1001)

Sinop Gençlik Merkezinde Kod Adı 2023 Projesi Eğitimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘’KOD ADI 2023 PROJESİ’’ Eğitimleri Sinop Gençlik Merkezinde gençlerin yoğun katılımıyla devam ediyor.

Proje kapsamında gençlere Mobil Uygulama Geliştirme Ağırlıklı Kodlama,  Elektronik ve Robotik Ağırlıklı Kodlama, Web Sitesi Geliştirme Ağırlıklı Kodlama, Oyun ve Animasyon Geliştirme Ağırlıklı kodlama eğitimleri verilmektedir. Bu proje ile gençlerimizin, bilgi birikimlerini ve farkındalıklarını artırarak bilişim ve girişimcilik yönlerini güçlendirmeyi bilişim alanında güçlü bir gençlik yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

27 Mayıs – 18 Haziran 2017 tarihleri arasında 2. Grup olarak gerçekleştirilen Kod Adı 2023 Projesi eğitimlerine gençler tarafından yoğun talep olması nedeniyle yaz döneminde eğitimler Sinop Gençlik Merkezinde Elektronik ve Robotik eğitimleriyle yoğun bir ilgiyle devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş Ülkemiz ve gençlerimiz için çok önemli olan %100 Milli %100 Yerli Kod Adı 2023 projesi eğitimlerinin Gençlik Merkezinde Sinop gençliğine verilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek desteklerinden dolayı Sinop Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Sinop TUGVA temsilciliğine teşekkür eder İlerleyen dönemlerde de eğitimlere katılmak isteyen tüm gençlerimizi gençlik merkezine davet ederiz dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31575


Tasarım:DtGaNi