Yayın Tarihi:15 07 2017 06:45(774)

TIME'dan çarpıcı Akşener analizi!

TIME Dergisi, Akşener ve Türk siyaseti ile ilgili bir analiz yayınladı. Yazıda Akşener'den "demir kadın" diye bahsedilirken, Erdoğan'ın önümüzdeki seçimlerde en güçlü rakibi olacağı belirtildi.

Dünyaca ünlü TIME Dergisi, Meral Akşener ve Türk siyaseti ile ilgili çarpıcı bir analiz yayınladı. Akşener'den "demir kadın" ve "dişi kurt" diye bahsedilirken, önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan karşısında en güçlü aday diye belirtiliyor.

Dergi analizinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısındaki en önemli siyasi figürün Meral Akşener olduğuna dikkat çekti.

Analizde, Akşener'in son referandumda kısıtlı imkanlara ve baskılara rağmen Erdoğan'dan daha başarılı bir seçim kampanyası yürüttüğünü vurguladı.

Akşener'in kuracağı yeni partinin Türkiye'deki dengeleri değiştireceğini belirten TIME, 2019'daki başkanlık seçimlerinde Erdoğan'a karşı en büyük rakibin olacağının altını çizdi.

Kaynak: Yeniçağ

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: milat 15 07 2017 07:59
time dergisinin canı çok acılı tuşulu çekiyor. kursunda görelim öyle lafla olmuyor bu işler.bu türkiye düşmanı yayın organınnın diyecekleri bizi ilgilendirmiyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

357801


Tasarım:DtGaNi